[quote="zoranbg
IMA....zato sto se krade pljacka otima...veci problem su lopovi nego oluja.
To nigde nema...ali nigde![/quote]

h....Na ovo sam morao da se nasmejem.Nigde a?A sta je onda bilo kad smo skidali Milosevica...a....kao dosli ljudi da se izbore za "bolje sutra" a usput da opljackaju sve sto se moze.Stolice su bre nosili kuci, video rekordere koje i NEMOGU da koriste, slike sa zidova skidali iz skupstine i sve gde su usli.....nekoliko likova iz mog naselja ja bilo i sami su mi pricali kako su u masi dok su setali lomili trafike i uzimali da jedu i piju...C c c...NIGDE NEMA a?Prva je ta ...da ne kazem kakva Srbija poznata po tome...a onda se cudis za USA koja ima 50 DRZAVA i preko 250 milion ljudi.Pa naravno da ima svakakvih.Ali procentualno...sigurno manje nego u Srbiji.
Da ne bih citirao ceo post.....vidim da i ti pricas napamet....i to....BAS NAPAMET nesto sto nezas i nisi video.....Te price o metrou...i zasto ovo,,zasto ono....mislim.....opet kazem.....to je neka druga tema.....mislim da smo dosta vec otisli u neke glupe prepirke...Samo...nemoj molim te da pricas kad neznas.Ok.
IMA....zato sto se krade pljacka otima...veci problem su lopovi nego oluja.
To nigde nema...ali nigde![/quote]

Da ne bih citirao ceo post.....vidim da i ti pricas napamet....i to....BAS NAPAMET nesto sto nezas i nisi video.....Te price o metrou...i zasto ovo,,zasto ono....mislim.....opet kazem.....to je neka druga tema.....mislim da smo dosta vec otisli u neke glupe prepirke...Samo...nemoj molim te da pricas kad neznas.Ok.
Comment