Dokle vise lopovluk?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: Dokle vise lopovluk?

@Djukic Nemoj da se nerviras,nisi jedini imam i ja iskustava sa takvom gospodom...narodnoj miliciji kad te odhebe da zaboravis,lepo kazes hocete li vi da mi nadoknadite stetu,a kad te oni pogledaju bledo,lepo im kazes necu da vas vidim pred vratima kad ih budem poubijao... i trazis da zabeleze da si dao izjavu da ces ih poubijati kad ih vidis u krugu od 20m od kuce...onda ce da ti kazu da si lud i da ti nesto fali ali u sustini to ti i odgovara...a doticnu gospodu(sa jos 2-icom-3icom jacih)strpas u kombi,kamion(sta imas ili sta pozajmis) odvedes u sumu,na reku ili gde god,vezi za drvo,stavi mu pancir ako imas i tuci bejzbolkom dok imas snage...onda se odmori pa ponovo...nece ti trebati ni policija ni Bog otac...jos ce i da te pitaju kume jel treba da ti nabavim nesto

Comment

• alexa05
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2006
      • 1769
      • Smederevo
      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Prva kuca je mozda od kartona ali je zato treca od cigle!
      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• MOSLER
        CBC Senator XXL
        • 27.05.2005
        • 1064
        • Niš

@Eon, da se komsija konsultovao sa dobrim advokatom umesto sto je poverovao policajcu moga je mnogo bolje da prodje a auto bi mu i dalje bio citav, veruj mi

Comment

• srdjan_p
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2004
          • 1915
          • ZR

Comment

• nesho
            CBC Član
            • 19.12.2007
            • 55
            • Apatin

Kratko i jasno:

Nadjes par srcanijih drugara i zamolis ih za pomoc ( bez "leskovacke kobre" i krampa ), uletite u naselje i udri...... kada, osetite da su brojcano jaci, zovite pojacanje:" drugovi plavi, ovi oce da nas lincuju!!!!!"+ lokacija, Interventa zatim ponavlja isti postupak koji ste vi primenili, jbg, pali...

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

Ovo je sve čisto lupetanje u prazno. Pre 10 i više godina bi se tako i uradilo bez posledica, a danas su pripadnici nacionalnih manjina zaštićeniji od većine i to je cena EU. DA može da se reši taj problem, ne bi oni vozili vozila koja su MAD MAX dizajn.

Tema je na granici da bude zaključana ili čak i obrisana i pamet u glavu. Dajte neke savete koji su u granicama zakona, pa makar i u sivoj zoni, ali sve van toga neće biti tolerisano!!!!
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Meni su orobili šupu prenekih mesec dva i odneli bajsiklo i dve plinske boce (kućne) u sred bela dana, subota, čovek razvalio vrata na ulici i odneo, verovatno dvojica. Ja bio u sobici do dvorišta ali navučena zavesa nisam ih video, samo sam čuo tandrkanje vrata i pomislio vetar... Pre toga bili dan dva da snime, ušli do pola dvorišta i taman da pitam šta žele kad se okrenu i odu, rekoh pogrešili, često traže komšiju pored koji je zaključan a ugradjuje radio aparate....

Milicija ista priča, kaže idi na pijac i ako poznaš samo nas zovi, a ja njemu jesi ti normalan da ih vidim ima da ih nema a ne da vas zovem... Kaže naderaćeš nemoj to da radiš, a ako već uradiš ćuti

Pre neku nedelju opet taj par muško žensko ulaze samo se sad setim odmah i ukapiram da su izvidjači i trk napolje, i mamu i tatu i sve redom, tip pita a jel bacate ove stolice, uredno složene baštenske stolice i ne vide se sa ulice. Da rekoh sad ću da ti bacim koju na ledja a ženska je odmah zaglavila vrata a tip kao kulira, ide napolje ali ono kao nije on ali ništa ne govori na uvrede i laganim odmerenim koracima napreduje prema vratima... Meni lakat natečen kao lopta a gvoždje negde rasuto po stanu, žena rasula za svaki slučaj Inače...

Ova dva bandovera iz radionice gledaju koji mi je, šta se derem na ljude...

Svi pošteni ispiz-de ali realno ne vredi truda da im se nešto svetiš jer prvo ima ih više, što reče Eon zaštićeni su ko medjedi i samo ćeš ići u ćorku ili drugačije još više naderati.

Za Hondašina i ostale savet.
                Oružje nije igračka.

1. Nikad nemoj vaditi oružje ako nećeš pucati, ne preti uzalud onaj to ne zna i upucaće te.
                2. Kad izvadiš oružje nemoj pucati u vazduh, onaj to ne zna i upucaće te.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dalibor Vukić
                  CBC Senator
                  • 08.09.2009
                  • 279
                  • Beograd

Treba da budemo srećni što se nisu dokopali oružja. Pisao sam već o tome, isterali smo ih iz zgrade, posle pola sata zapalili su neki krš u prizemlju. Šteta velika, srećom niko nije povređen. I nikom ništa. Liberalna demokratija, šta da se radi. Rešenja nema, zaštićeni su ko beli medvedi. Jedino da organizuješ da se međusobno pomlate, tako što ćeš platiti nekom drugom klanu (grupi) istopripadajućih. Osnovaću stranku za ravnopravnost većine

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Samo ograda, šiljci na zidovima, bodljikava žica ...
                    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Dalibor Vukić
                      CBC Senator
                      • 08.09.2009
                      • 279
                      • Beograd

I to sa ogradom postaje diskutabilno. Ne bi me čudilo da te država pod pritiskom NVO nagazi kad se neko od "slučajnih prolaznika" natakne na šiljak, jer si sa predumišljajem postavio zamku, znajući da će opet doći u krađu. Kao onaj sa jastučetom u automobilu.

Lakše malo sa političkim izjavama!!!!

Eon

Comment

• deki-ascona
                        Bio nam je drug! RIP
                        • 10.04.2007
                        • 2118
                        • NI , Trosharina

Osnovaću stranku za ravnopravnost većine
                        Ja sam vec probao, ali nije uspelo. Inace zivim u juznom bulevaru , koji je rinejmovan u bulevar sabana bajramovica
                        Originally posted by Valent Vudriga
                        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• CLD
                          CBC Senator XXL
                          • 08.02.2005
                          • 1225
                          • Belgija - ranije Luna-Chico

sta bi sa hriscanskim nacelima, izgleda da to postoji samo na slavama, pardon zbog slava kod vas.

Ljudi, mene su zavrnuli za pare, osobe kojima sam verovao i dan danas nemam nista od toga, vrednost oko 12-15.000€, oprostio sam im, sad cekam da se i oni sete da sam i ja te pare zaradio, a ne nasao na ulici da mi se jave da sredimo nastalu situaciju.
                          Dvojica su bila u prici, jedan se javi ponekad, ne znam sta ga natera da se povremeno javi i taman pomislim sad cemo da resimo ovo, a njega opet nema da se javi i tako svakih pola godine do 9 meseci evo njega opet. Ocekujem ga da se sad javi u julu ili Oktobru.

Ni jednog trenutka mi nije palo napamet da idem da se razracunavam sa njima i ako jedan od njih stalno prica kako sam mu pretio i da zbog toga nece da komunicira samnom.

Comment

• djukic
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2005
                            • 2526
                            • Beograd

Po garazi su mi razbacani trozupci. Oni zardjali, kad nagazis mnogo boli.
                            Inace znao sam potencijalno za opasnost, pa sam se pripremio. Kad zavrsim garazu do kraja stavljam alarm (vec uzet)...
                            Ovo nisam ocekivao, ali izvidjali su danima i onda lepo i fino sve pokupili...

Oruzje imam, medjutim nepada mi napamet, mudro zbori Dora.

Mene samo izlude ta nepravda, ja kao pripadnik vecinskog naroda sam u sustini duboko obespravljen. Ja nemogu da vozim neregistrovan auto, ja nemogu da kradem redom...
                            https://t.me/pump_upp

Comment

• legenda
                              CBC Senator XXL
                              • 28.03.2009
                              • 1345
                              • Beograd

@Cld Prvo i osnovno novac ne dajes bez priznanice i sudske overe,jer svasta moze da se desi u medjuvremenu...znaci ugovor o zajmu...kad istekne rok ostavis im neki razuman da vrate,a ako nece tuzba i onda se njima zaracunava zakonska zatezna kamata...moze da ti se desi da se na njima ne vodi nista,pa onda ne mozes da naplatis,tako da treba dobro razmisliti kome se daje novac...hriscanska nacela ko tebe kamenom ti njega hlebom zaboravi...u tvom primeru ko tebe kamenom ti njega stenom...(nemoj da mislis da sam neki naopak covek nego su me zavrnuli sto puta,pa ti ovo pricam iz iskustva)...to sto ce se oni setiti da ti vrate je vise nego smesno(i nemoj da ti se desi ko ceka izvisi)...u tvom slucaju jedino uterivaci dugova resavaju stvar

Comment

• somi_kac
                                CBC Senator XXL
                                • 03.04.2009
                                • 796
                                • Kać

Originally posted by djukic
                                Po garazi su mi razbacani trozupci. Oni zardjali, kad nagazis mnogo boli.
                                Inace znao sam potencijalno za opasnost, pa sam se pripremio. Kad zavrsim garazu do kraja stavljam alarm (vec uzet)...
                                Ovo nisam ocekivao, ali izvidjali su danima i onda lepo i fino sve pokupili...

Oruzje imam, medjutim nepada mi napamet, mudro zbori Dora.

Mene samo izlude ta nepravda, ja kao pripadnik vecinskog naroda sam u sustini duboko obespravljen. Ja nemogu da vozim neregistrovan auto, ja nemogu da kradem redom...
                                Ako ih pipnes, prijavice te na B92 da su ti ukrali sve to, a ti ih tukao na rasnoj osnovi!

Ja sam uzeo Nemackog ovcara, pun mi podrum alata! Niko ne sme da pogleda u dvoriste, a kamoli da udje!
                                OPEL Astra 1.6i
                                OPEL Kadett 1.6
                                ŠKODA Favorit

Comment

Working...
                                X