Ovaj, daaaa , probaj ... Kohut (naš nažalost prerano preminuli drugar) se celo veče držao za štok od vrata da ne padne, električni BEZDIMNI roštilj je napravio atmosferu da si samo na podu imao malo vazduha, Dora samo što nije pokupio pandura kad smo krenuli kući (bilo minus beskonačno, stakla zaleđena, a ovaj stao na sred puta, da neko nije viknuo "pazi pandur"...), i nonšalantno ga je iskulirao "ja došao po decu, nisam ništa pio, nisam ja odavde"...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
ne blindiran vec potresen... sto bi djosa reko: "diferencijal... "
@deki: za mamurluk, pre nego legnes ako ne zaboravis popijes jedan brufen od 600 cisto da te ne boli glava sutra ali sve jedno dehidriraces osim ako ne popijes 5x vise vode kolicinski u odnosu koliko si alkohola sipao u sebe. i sve sto isteras na "crevo" moras da nadoknadis kad prestanes da unosis alkohol. sutradan kad ustanes spremi da imas neku sumecu multivitamin tabletu koja obavezno sadrzi magnezijum i pored toga kafetin za ne daj boze. i obrati paznju sta pijes, i kad pijes u odnosu na to kada si unosio hranu u organizam i koju. ako nema krmetine dobra je i soljica zejtina pre cirkanja cisto da napravi glazuru tj da radza lakse klizi
Reklama je cudo!!!
Da Guarana nije toliko medijski aktivna niko ne bi pravio razliku sta ce da kupi za slicnu sumu. Ali kad te stalno bombarduju sa sovama, bilo na TVu, u novinama, na bilbordima, na dubecim stolovima i suncobranima, gde god se okrenes vidis sove sa iskolacenim ocima, normalno da kad stanes ispred rafa sa limenkama krenes bas ka njima. Psihologija je to
Moja devojka videla reklamu za Burn i odmah kupila da proba, misli da ce da bude kao ona teta iz reklame
Ma kakve sove, jos pre 7-8 godina je ona mala demonstrirala kako se barata guzom - Guarana Cuba Habana
Soljicu zejtina su nekad koristili grcki studenti u Ni, posto ih je bilo sramota od nas , ipak su braca grci sitna boranija sto se cirkanja tice. Jedan moj drugar tvrdi da glavobolja nastaje zbog toga sto trezan covek dok spava okrene glavu (promeni polozaj) 20-ak puta, a pijan legne i ne mrda, pa se zato vrat ukoci. Nije meni problem glavobolja nego mozdane vijuge u sadejstvu sa extremitetima - nece da se dogovore nikako ! Skoro je trebalo da se potpisem i napisah prva 2 slova svog imena, trece naravno znam, al' ruka ni makac ! neprijatna situacija, ljudi gledaju, ruka drzi olovku, al' ne mrda , zakovala se . Na kraju nazvrljah nesto nalik kardiogramu i odoh...
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
glavobolja nastaje zbog radi dehidracije i manjka kisonika u krvi. ko sto rekoh, multivitamin+magnezijum e da i C vitamin !
ntw, kad vec pomenuh, C vitamin ja glavni pokretac svega u organizmu i jedina dva ziva bica na planeti koja ne mogu da ga proizvode u organizmu su covek i morsko prase. primera radi koza dnevno proizvede 5x vise C vitamina dnevno nego sto covek unese za mesec dana
brate, studirao sam jedno vreme svaki dan u grmecu preko puta politike. tacnije sve dok nisam postao tata. sad s vremena na vreme sam' obnovim gradivo, ponekad... eventualno...
Comment