Kao sto sam naslov kaze,toliko mi je iznosio rachum po povratku u Bech na mobilnom.Zbog prirode posla moram biti uvek dostupan i imati uvid u stanje u hotelu plus biti prikachen na email server ovde u firmi.Od petka uveche do srede 31.03.2010 sam napravio prenos podataka u roamingu oko 34mb,posle chega sam dobio poziv iz centrale da su obavesteni od TMobile da sam nakucao rachun od skoro 600 eura.Po povratku sam dobio rachun i ostao bez texta kada sam video da je protok samo 34MB....Normalno sam ulozio zalbu u TMobile i posto firma ima vise brojeva u samom TMobile ,nisu hteli da ostave to tek tako.I tu se pokazao vrh ledenog brega.Srbija je pre neku godinu potpisala neki sporazumni ugovor sa Eu zemljama o smanjenju roaming cena,ali nikada se toga nisu pridrzavali.Sam Tmobile ima problem jer ne moze da proveri navode Telekoma .Sto se tiche mog sluchaja,iako je mala cifra za firmu,radi se nechemu sto kod mog Big Boss-a izaziva revolt pa je tako odluchio da istera stvar na videlo.ostaje da se ceka sta ce izaci od svega toga,i pored svega sto nam serviraju u dragoj nam Srbiji ,i dalje se iste fore valjaju i muti i ovako mutna voda.
Quo Vadis Srbijo?
Quo Vadis Srbijo?
Comment