Za Gospodina Brzog (Astra)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Paranoid
    CBC Senator XXL
    • 13.01.2009
    • 622
    • Beograd
    • Fiat 131 1300

Re: Za Gospodina Brzog (Astra)

@ deki-ascona

Mislim da u takvim situacijama bolje hitna pomoc da se zove,jedino ako ne zivi 5 min od bolnice,sto kaze Lupitter.
    A na temu, pa u "zeznutoj krivini" tesko da je dozvoljeno preticanje, a to pogresi covek pa pogresi i pogine.
    Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• alexa05
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2006
      • 1769
      • Smederevo
      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Originally posted by deki-ascona
      Ne znam da li je vama ikad palo na pamet da mozda neki vozac ima tesku muku i zato vozi kao muva bez glave. vidim ga na parkingu kako iznosi dete i trci unutra. Kasnije saznam, neki ker mu dohvatio klinca za saku ruke i pocepao je. Ajde sad se naljuti na njega, svakom je moglo da se desi...
      U takvim situacijama, bar ja, doduse hvala bogu samo jednom mi se desilo ukljucuju se sva 4 zmigavca i blica se tako da rucica bude na granici da bude slomljena.

PS srki p i ja ga nekad "zeznem" po gasu ali zna se gde i kad.
      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• milan_g1
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2007
        • 863
        • Karaburma

Bas tako, isti odgovor sam dobio i od policajca kad sam informativno pitao, ukljuci sva 4, blicaj i panduri ce ako te vide da idu ispred ili iza tebe,
        a za preticanje u krivini naravno najstroze osudjujem, uzeo bih mu dozvolu samo tako. Desila mi se situacija da izlazim iz krivine pravo na kraci most, znaci ima trotoare i ogradu, nema livade da se pobegne, cim sam promolio nos iz krivine covek sa Golfom 3 Cacanske tablice koji mi ide u susret pocinje da pretice neku Fiestu pa vidi da ne moze vise da zakoci nego po gasu. Srecom pa je vozac u Fiesti bio normalan pa se sklonio maksimalno i ukopao u mestu, ja sam ostavio trag kocenja par metara i sklonio se budali maksimalno u desno do trotoara. Na srecu nije doslo do kontakta ali su stvarno milimetri bili u pitanju, Ljudi to se desilo u sekundi ali ja i dalje vrlo dobro pamtim njusku nepromisljenog vozaca. Da me je udario ja sigurno ovo sada ne bih pisao, ubio bi me na mestu a jos nisam bio sam u kolima. Covek nas nije udostojio ni da stane da se izvini ili cisto da pita jel sve ok nego je samo zbrisao. Onaj u Fiesti i ja se pogledasmo, zahvalismo se bogu sto smo zivi i nastavili dalje.
        To mi je najrizicnija situacija do sada i vrlo dobro je pamtim, sada kad bi mi se ponovo desila mozda bih cak okrenuo kola da objasnim majmunu da mu tata nije kupio i put kojim ide! Neka se ubije na neki drugi nacin
        "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• boban1982
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2010
          • 1106
          • Batajnica
          • SAXO VTS-BIC

Ma tome se ne moze stati na put,jednostavno takvi smo ljudi!Primer,ako se neko vozao po nemackoj sigurno je video sta je kultura vozaca...A i trebalo bi biti vise trkackih staza...

Comment

• dris
            CBC Veteran
            • 24.01.2008
            • 172
            • Novi Sad

Sta reci, pamet u glavu i oprez u svakom momentu.

Elem, pre desetak dana imao sam sledecu situaciju:

iz pravca Petrovaradina idem i prolazim kroz tunel (tvrdjava), pri izlasku iz tunela vidim auto koji je vrlo verovatno krenuo suprotnim pravcem da prodje tunel, sto je inace popularno u NS-u. Nisam 100% siguran u to ali polozaj auta mi daje za pravo da mislim tako. I sta da sam 5-6 sekundi kasnije usao u tunel ? Ko zna koliko ih je tako izginulo, bas u tom tunelu.

Comment

Working...
            X