Ljudi, treba mi pomoc.Sredjujemo kuci parket i muka sa majstorima.Jedan kaze da kosuljica treba da se susi 3 nedelje, drugi kaze mesec ipo.Jel ima neko ovde da se razume, da mi kaze lepo, koliko treba da se susi kosuljica, pre stavljanja parketa?
Parket
Collapse
X
-
Re: Parket
Po ovakvom vremenu, treba joj mesec dana, osim ako ne zivis u kakvom podrumu bez prozora i ventilacije i u tom slucaju treba joj boga pitaj koliko. Kada krene toplije vreme, 7-15 dana da bude potpuno suva, u prostoru sa odlicnom ventilacijom i spoljnom temperaturom od jedno 25c.
-
-
Mesec dana PO OVAKVOM VREMENU, znaci kisa, hladno, vlaga, itd. Po lepom vremenu, rekoh ti koliko, prosle godine sam radio kosuljicu na temperaturi od 25c, potpuno suva za 10 dana, ostavio je 2 nedelje da budem potpuno siguran. A opet drugar kada je krecio kucu, zeznuo se i radio to na jesen, susilo se bukvalno MESECIMA.
Comment
-
-
Ako hoces da skratis vrijeme susenja iznajmi isusivac ,masina velicine vanjske klime,ima posudu za vodu,radi nonstop,ima tockice i setas je po sobi/stanu.Moj drug je iznajmnjuje ali on je u bosni pa ne bih znao ko to ovde radi.
Ovde imas malo opsirnije o tome,ali ako imas vremena onda najbolje da cekas koliko treba.
VW 1200 1972god.
VW Golf 1.3 1988god.
FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.
Comment
-
-
Ovih dana ce se raditi kako stvari stoje, pa racunam po ovom vremenu da se susi.Ako otpoli, tim bolje...Zalivanje se valjda podrazumeva
Tesko da cu ista da iznajmljujem.I ovako cemo da se ukanalimo sa renoviranjem kupatila i kuhinje
Comment
-
Comment