i obe ste podjednako zene, lako cete se sporazumeti.
nema tu zenskih...
Collapse
X
-
nema tu zenskih...
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?Tags: None
-
-
Re: Problem kod passata B5 1.8
Samo kad imamo menstruaciju
Comment
-
-
Re: Problem kod passata B5 1.8
Premstiće Chubbs
Nema veze, nije sramota bolje šala nego svadja
Comment
-
-
Re: nema tu zenskih...
Ma kod vas nije problem, ima stvarno dosta ženskih pa nije čudo.. Ali na drugim serverima ono a kao odakle si, pa onda ide imaš msn, facebook pa na kraju kolko imaš godina... Ispočetka sam odgovarao muško, otac jednog deteta, oćeš i tebi jedno da napravim. Sad ide jesi muško ili žensko? pa šta znam pola pola, obzirom na godine tu je negde. Pa dobro jel imaš sise, pa imam ali nisu baš neke itd...Originally posted by Cherokee_NSDoru bas krenulo..... Prvo ga na kanteru pitali jel nova zenska, a sada i ovde

Onda ide a šta ti je ono 8v u imenu (Dora The 8v) sve intrigira. Osama ventila,
Što 8 ventila, pa tolko mi auto ima ventila
Istina je da je ovde bio jedan 24V i sad je ali sam ja mislio da on to igra i urnisao nas je samo tako a mi pačići mali nismo imali pojma, pa kad sam naučio osnovne korake stavio sam 6v pa reko kako napredujem biće jednog dana 24v, onda je bilo 7 pa je sad osam. Ustvari je igrao njegov brat koji je profi i stvarno igra ko nesvet
Danas je, e to je osmi razred peto odeljenje pa onda ide koja škola pa ostalo, niije nikad dosadno 
A tom tamo sam hteo da odgovorim da mi sedne u krilo i da se dogovorimo oko spola dok ga cupkam ali pošto je admin reko bananiraće me odmah jer vidim da i za šunjanje bananiraju pa sam mudro ćutao
Comment
-

Comment