Taxi, pa terenci, kao da je njihov grad, a tih opcija nema u glasanju.
Procentualno najvishe nekulturnih vozacha vozi...
Collapse
X
-
Originally posted by SkylineIskreno mislim da to nema nikakve veze sa brandom automobila.U pitanju je samo osoba koja je za volanom.Ako je neko kreten, ako voli da divlja i da se debilise, radice to nebitno u koji auto je seo.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
BMW definitivno, i to pogotovo oni modeli starijih godišta sa napaljenim klincima unutra!Ako stvar pogledamo iz drugog ugla postavlja se pitanje, zašto neko kupuje BMW ako ne želi da "vozi dinamično".....he,he,he.Moram da priznam da sam i ja nekad vozio BMW 2002....a ostali na ulici, kao da su stajali!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
-
To definitivno.
Nego ne bih se slozio bas za bahatost i BMW. Istina vole da se kurce i ostalo ali ne prave kardinalne greske u saobracaju.
Najcesce vidim VW ili Audi sa bosanskim ili CG tablama kako idu suprotnim smerovima, ulecu ko muva bez glave, ne postuju propise , svetla semafora itd.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Da ima nesto i u podneblju klasican primer su dzipovi kod amera na primer ih voze porodicni ljudi sa decom neretko i zene,ovde uglavnom kurcatorii pozeri itd (ima izuzetaka naravno)
najachi su mi oni sto voze neki dzip a nemaju ni za kiselu vodu, fazon zajmio sam za polovni dzip a jescu leba i mast narednih 2 godine i oni su dno kad se parkiraju u fazonu ostavio mi deda ulicu u nasledstvo
Comment
-
-
najachi su mi oni sto voze neki dzip a nemaju ni za kiselu vodu, fazon zajmio sam za polovni dzip a jescu leba i mast narednih 2 godine
Posto inace nemaju novca za odrzavanje fancy auta, morali su tako nesto.
Ne znam sta je bilo coveku, ali on ode jedan dan na neki plac sa kolima i naleti na Ford Bronco, mislim da se tako zove, sa 5.2 motorom, i to `91. godiste...
Mislim da su ga drzali mesec ili dva. Cudo je trosilo 30 litara po gradu, a do registracije nisu hvala bogu ni stigli...
Sada su kupili Astru GSI, vec je naceo. Osecam da ce tek to da bude show.
Comment
-
Comment