Procentualno najvishe nekulturnih vozacha vozi...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Generalno procentualno najveci broj automobila kod nas su ovi koji se spominju kao najgrdji..Zar to sa sobom automatski nepovlaci da je procentualno najveci broj kretena u tim kolima?..
    A i ispade da su pezoisti najmirniji i najkulturniji..

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

I hondisti i alfisti isto
      Power of dreams !!!

Comment

• maki
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 878
        • Budva, CG

Originally posted by Wartburg
        Stoji Maki, ali neko moje zapazanje je da su to obicno Golfisti (nije bitno koje generacije ali uglavnom dvojke).
        nemora da znaci,cim vidis nabudzeno auto,nije ga kupio da ga vozi ko penzioner,vidim danas jednog prijatelja,kupio ferari, i on je prvi kojeg sam ja vidio da vozi takvo auto a da ga ne stedi ni trunke, preteko me na ravnici meni se auto zaljuljalo kad je on proso a iso sam oko 100 km/h

edit: jeste da golfisti prednjace u tome i to vecinom ovi starijih generacija 1,2 i 3, valjda zato sto su jeftini a djelova ima na svakom cosku,mada ima i toga da je golf u zadnjih 15-20 god. postao nacionalno auto, tek sad japanci pocinju da se malo jace probijaju na nase trziste
        HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• sw.brick
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2004
          • 8141
          • Beograd, barajevo-zemun
          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

nemora da znaci,cim vidis nabudzeno auto,nije ga kupio da ga vozi ko penzioner,

u praksi ja cesto imam bas problem sa tim "nabudzenim"- kupio ga a ne ume da vozi normalno, po pravilima pa pravi haos kao najgori moguci penzioner koji posel 30 godina ponovo sedne u auto. drguim recima, totalni nedostatak osecaja za vreme i prostor u saobracaju.

niti je Golf ikada bio nacionalni auto na ex Yu prostorima, niti je najbrojniji ali jesu vozaci narocito G2 dizel oni koji ucestano bodu oci svojim nekulturnim nacinom komunikacije u saobracaju- losom voznjom.

i nisu jedini, ali su toliko tipicni da ih mnogi uzimaju kao primer za maltretman ostalih ucesnika u saobracaju.

pri tome, auto nista nije kriv, sve je u glavi onoga ko vozi a takvih ima raznih...
          volvo
          945 SE turbo lpg
          344 GL lpg

Comment

• Alekre
            CBC Senator XXL
            • 12.09.2005
            • 780
            • Smederevo

U Sd cisterne Jugopetrol-a...Secam da je jedanput zaobishla moju Ladu na punoj liniji.
            Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• maki
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 878
              • Budva, CG

Originally posted by Alekre
              U Sd cisterne Jugopetrol-a...Secam da je jedanput zaobishla moju Ladu na punoj liniji.
              I kod nas su isto vozaci cisterni jugopetrola i vozaci autobusa autosaobracaja iz HN ubjedljivo najbahatiji
              HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• RS-6
                CBC Senator XXL
                • 24.07.2005
                • 581
                • Montenegro-Bar
                • 2x AR I BMW 330XI

Ni vozaci autobusa KO autoboke nisu nista bolji.
                Pozdrav.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

Working...
                X