CNC glodalica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

CNC glodalica

Interesuje me potreba za ovim mašinama, ima li neko iskustva koliko za to ima posla. Ne ulazim u investiciju, znam dve koje stoje i čame čekajući i ne koriste se uopšte a možda neko plače za tom uslugom? Hteo bih da pomognem čoveku da se to aktivira...
    Ima li obučenih majstora iz NS ili okoline koji znaju da rade a nemaju sa čime? Nemam pojma koji je model ali se mogu raspitati.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: CNC glodalica

Ja znam majstora koji ima i zna ali je lenj i mora da se namoli da uradi nešto (mix je zato i hteo da uzme sebi jednu 2x1m ali su trenutno problemi oko firme), gore pomenuti majstor nije u fazonu da radi serije, nego samo komplikovane slučajeve.

Ima posla samo se treba izreklamirati... razna graviranja za početak, uslužno drvodeljama, neko ko pravi nešto bolje da ugravira logo firme i ime proizvoda, model,... nego da lepi nalepnice i sl. (ima raulov kum, na kraju tvoje ulice jednu veliku i koristi je za drvo koliko ja znam pošto je stolar...)
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

meni treba 2d, koja je povrsina stola, koju debljinu materijala moze da sece, koji materijal moze da sece, brzina burgije, ima li opciju da sece nozem a ne samo burgijom...

a treba mi konkretno za secenje pleksiglasa do 1cm, leksana, forexa do 2cm, kape, pene, alubonda, kartona...

jel ovo komercijalni oglas?
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

btw ja sam iskusan majstor, samo da časom proučim solid works ili šta već mašina podržava od formata
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

dacu ti ja da mi iseces alubond i plexi, dodas i oduzmes burgiju i uklopis sve kao na nosu, bez lufta.

Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• Viper
            CBC Senator XXL
            • 25.11.2004
            • 700
            • Kać

Originally posted by Dora
            Interesuje me potreba za ovim mašinama, ima li neko iskustva koliko za to ima posla. Ne ulazim u investiciju, znam dve koje stoje i čame čekajući i ne koriste se uopšte a možda neko plače za tom uslugom? Hteo bih da pomognem čoveku da se to aktivira...
            Ima li obučenih majstora iz NS ili okoline koji znaju da rade a nemaju sa čime? Nemam pojma koji je model ali se mogu raspitati.

Pa raspitaj se mnogo je bitno koji je model od toga zavisi šta konkretno može da radi ta mašina, ja radim u firmi koja ima barem 10 cnc obradnih centara i jos toliko cnc strugova.
            Možda ima neki posao koji bi mogao da radi za nas, trebao bi to da proverim sa gazdom i šefom proizvodnje.
            I DONT NEED SEX
            goverment fucks me every day!

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Čovek nema pojma, zato stoje.

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

a bi li ja to mog'o opipat'? iliti, gde stoje? hoce da radi ili da ih proda?

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Proveriću čim namestim isparivač na viljuškar, dotle ne smem da se pojavim tamo

Napravićemo dil, platiš dve kupiš jednu, jedna tebi jedna meni, lapolapo...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

znaci ipak je komercijalni oglas u pitanju

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

ima posla za CNC ... graviranje svih vrsta. ono sto meni odma padne na pamet su policice za ulazna vrata. svaki dan dolaze u radnju i pitaju za natpise i brojeve.
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
                      X