sportska oprema outleti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Davor
    CBC Senator XXL
    • 02.03.2005
    • 498
    • Novi Sad

Re: sportska oprema outleti

Originally posted by Chubbs
    na skoro svim tim patikama sam video nalepnicu "not for riding". cenim da su iskljucivo za modiranje.
    To koliko ja pesacim se i ne smatra pesacenjem,ali opet moras negde otici a da ne moze auto ili motor da dodje .
    Od patike mi dosta znaci svakako i kako izgleda,i dosta gledam da je i prakticna za voznju,u dubokim dosta mi je nezgodnije,dosad od svih patika najbolje su mi se pokazale Merell(bez kozne bez pertli),milina jedna,za setnju ok,voznju idealna(da ju ne poredim sa Sparcom ),i dan danas ih nisam bacio iako su se potrosile,ali na vikendici za rad su odlicna.

Comment

• Darth Malak
      CBC Senator
      • 26.05.2008
      • 207
      • Beograd

Originally posted by Davor
      Od Ducati patike bezite u sirokom luku,u zivotu nisam goru patiku imao.Prosle godine pred put ajd da uzmem patike druge i naidjem na te Ducati,naoko nisu lose,ali kako sam na brzinu obisao par prodavnica nisam obratio paznju na petu koja je aluminijumska i kad hodas kao u mamuzama(kauboj mi nije ravan ),da ne kazem da im je debljina gumiranog dela djona svega 2mm i posle mesec dana sa cosak pete potreosio i poceo aluminijum o asvalt da udara(milina zvuk),odem kod bucara i uradi mi novu petu(a patika stara 2 meseca),evo neki dan mi ladno naprsao taj aluminijumski deo(posto je na jednom delu supalj) i poceo da skripuce ,napominjem da patike koristim samo za pesacenje,nikakvi sporovi nisu sa njima igrani,a patike mi bas dosta dugo traju,ali sa ovima sam se zeznuo bas,a nisu bile jeftine.
      evo ja silom prilika imam en route bele ducati , kupljene pre 5 meseci naleteo na neku akciju (5899 rsd a bile oko 7500 i sad su toliko + - 200,300 rsd ) , i nosim ih non-stop jer druge nemam i mogu reci da sam zadovoljan e sad , djon na peti se malo istrosio,ne skripe , meni su udobne i dosta pesacim , sportovi ne tako da ne znam sta da ti kazem ... sto se tice ranijih patika imao kozne starke ( uzas ) pocepale se posle 2 meseca , rebbok takodje se raspale posle 4 meseca , a skecers no comment -udobne ali koza se sva oljustila , pre toga nike capri ,klasicne bele kozne sam bas dugo nosio ali kao sto ste videli zbog velicine koju nosim i nemam bas neki izbor a opet mi se ne daje preko 6000-7000 za patike

mada kad pogledam izbor patika napolje i kod nas tuga me uhvati , razlika je ogromna a da ne pricam o cenama npr. vezano za timberland cipele , kupio sam dva para pre nekih 7 godina u Minhenu i u sezoni su bile 120 evra a ja ih uzeo za 100 evra dva para , posle par godina isti modeli kod nas svaki je kostao 140 evra ... ista prica za patike ,na zapadu su pravi outleti i snizenja a ovo kod nas nema ni "O" od outleta

Comment

• Davor
        CBC Senator XXL
        • 02.03.2005
        • 498
        • Novi Sad

@Darth Malak

Ove moje koristim samo kad nije kisa i zima,tad imam duboke patike i cipele,one spolja izgledaju i posle pola godine kao nove,samo sto je peta ocajna.Kad sam ih uzimao bile su 8000din,ali je bila u jednoj prodavnici akcija(dali Happy hour,day) i cena je bila 6500 a evro je tad bio 90,prvi put da sam morao i patiku da odrzavam tj da imam troskove amortizacije(pete 400din ),sad cu ope morati aluminijum da popravljam ,a ona izgleda kao nova.

Comment

• Darth Malak
          CBC Senator
          • 26.05.2008
          • 207
          • Beograd

bogami ja ih nosim i po kisi bez problema a evo naleteo na jos neke na djaksport pa sam cimno admina gde se nalaze http://www.djaksport.com/default.aspx?nodeid=601&p=1997

i to u mom broju 4300 rsd

Comment

• Davor
            CBC Senator XXL
            • 02.03.2005
            • 498
            • Novi Sad

Evo ovakve patike sam uzeo prosle godine.

http://www.djaksport.com/images/djak/pr ... 990-02.jpg

Comment

• Darth Malak
              CBC Senator
              • 26.05.2008
              • 207
              • Beograd

nego da Vas pitam , sta se desava sa sportimpulsom , ostala radnja samo u delta city-iju i inaj outlet na zvezdari , stara okretnica

Comment

Working...
              X