MTS Opet taj Telekom!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pele
    CBC Senator
    • 01.07.2006
    • 262
    • Požarevac

MTS Opet taj Telekom!!!

Pozdrav, drage kolege forumaši.
    Opet telekom i njegov bezobrazluk stupaju na scenu.
    Ne mogu sve opet da pišem, samo ću ovde citirati svoj mejl koji sam im poslao.
    Pa molim za vaša mišljenja.
    Pozdrav.

Citat:
    Nedragi i Nepoštovani Telekome.

Opet je vaša firma pokazala da je načisto i totalno neprofesionalna. Da joj uopšte nije stalo do svojih korisnika. Da se ponaša kao da joj je sve sa neba palo, a ne da je sagradjena od para ovog naroda.
    Vas ne treba prodati, vas treba pokloniti nekome ko UME i HOĆE da radi. Vaš odnos prema dugogodišnjim postpaid korisnicima je u najmanju ruku zaprepaščujuć. A ne tražim ništa, samo ono što ste sami ponudili na sajtu.

Moj otac je naručio preko MONDO sajta telefon SonyErikson S312 uz MIX500, paket koji koristi već godinama. Cena sa PDVom je 2499 dinara.

Otišlo je na odobravanje, vratio se mejl da je odobreno, otišli smo na sajt, platili mojom karticom. Sredstva uredno rezervisan.

Prvo što me je iznerviralo, jer smo stavili adresu isporuke ove kod mene na posao, jer je telefon trebao da bude poklon, je bio poziv od strane operatera da nam kaže da NE MOŽE tako, već da mora
    da se isporuči na adresu gde stižu računi, odnosno adresu iz lične karte. ZAŠTO, pitam ja vas, prvo SAMI nudite tu opciju na sajtu, pa onda zovete i nervirate ljude svojom nesposobnošću?

Zatim, VRHUNAC BEZOBRAZLUKA OD STRANE TELEKOMA!!! Ponovo zove operater oca na mobilni i kaže da ne može telefon da se dobije uz MIX 500, već ako hoće da uzme telefon, mora da promeni tarifni paket
    na MIX400 ili MIX750. On naravno, to ne želi, jer je sasvim zadovoljan svojim trenutnim paketom. Na pitanje ZAŠTO onda stoji ta i takva ponuda na sajtu, operater NE ZNA ŠTA DA MI KAŽE! Samo kaže
    da ukoliko ne želi telefon, da će novac biti refundiran.
    E, pa, ljudi, nas ne interesuje da li je to greška, čija je greška, i da ali je namerna ili slučajna. Nadjite načine da te trutove koji "rade" kod vas, i primaju plate nizašta, malo pomere svoje guzice i rade svoj posao.
    Ako takva ponuda ne postoji, neka je neko ko je zadužen za to i prima platu za to SKINE SA SAJTA:
    Ja ne mogu da shvatim da jedna takva firma se prosto trudi da otera svoje korisnike. MNP se bliži, i sada već sa sigurnošću mogu da tvrdim da će 5 brojeva koje koristimo ja, supruga, otac, majka i jedan imam na firmu,
    preći na nekog drugog operatera. I to samo zato jer su svi u upotrebi od 5 do 10 godina, i oduvek na postpaidu.
    Ne mogu dfa shvatim da jedna firma kao što je VIP svojim korisnicima kojima je istekao dvogodišnji ugovor nudi vaučere sa popustom, nudi telefone po ekstra cenama, a mi koji smo kod MTSa po 10 godina, nikad ništa.
    Vama je samo izgleda stalo do NOVIH PREPAID korisnika, jer su stalno neke akcije i promocije za NOVE PREPAID korisnike, a mi koji smo već na ugovoru, ko nas šiša, mi smo tu, da pravimo masu.

Moj sledeći korak je sledeći.

Napravio sam screenshot vaše ponude, napravio sam screenshot narudžbine, odštampao sam iz banke izvod kartice gde se vidi da su moja sredstva rezervisana od strane MTS SRBIJA, odštampao sam mejlove koji
    su dobijeni da je porudžbina ODOBRENA, i mejl na kome piše da je promopaket sa telefonom SE S312 uz MIX500 spreman za slanje.

I sa tako pripremljenim materijalom, i ukratko opisanim dešavanjima, ću otići u tržišnu inspekciju da proverim da li je sve to što vi radite zakonito, legalno, i da li smete
    tako da uskratite robu i usluge koje ste SAMI ponudili i ja prihvatio.

Srdačno vaš korisnik, do 01.01.2011.
    Darko, Požarevac.

P.S. Molim vas, ako slučajno budete imali šta da kažete, mada sumnjam, nemojte da uznemiravate oca, njemu je dosta nerviranja, pozovite mene na 065/xx-xx-yyz i recite meni.
    P.S.2. Možda je stvarno bolje da se zovete Lelekom. Više vam pristaje.
  • Pele
    CBC Senator
    • 01.07.2006
    • 262
    • Požarevac

Re: MTS Opet taj Telekom!!!

Sinoć sam pravio screenshotove. I jutros oko 11 i 15 ponovo u JPEG. (vidi se u properties) ... I sada odem opet da vidim, promenili, nema više MIX500 u ponudi.

Comment

• Snejk
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2008
      • 704
      • BG

Haha, zbog čega se ti žališ

Meni su ti lopovi oduzeli moj postpaid broj koji sam koristio godinama unazad iako sam uredno plaćao račune i naplatili sve pretplate do kraja ugovora koji nisu imali pravo da raskinu..

Imam svu urednu dokumentaciju, prepiske, sve. Na kraju su mi rekli da jurim neko treće lice da bih to naplatio.

Pare sam prežalio, a još malo pa ni fiksni neće morati preko njih, pa da ih se i tu rešim.

Comment

• Stratos
        CBC Senator XXL
        • 10.09.2008
        • 2594
        • Novi Sad

a još malo pa ni fiksni neće morati preko njih

Comment

• srdjanissan
          CBC Senator XXL
          • 20.11.2008
          • 720
          • beograd

presao sam na VIP i ne mogu da potrosim,nista,imam besplatan net i njega ne mogu da potrosim,preporuka svaka ,a sigurno ces imati popust ako svi uzmte u VIP-U...sa telekomom sam raskrstio i ja cekam da dodje drugi operater fixne telefonije,cuo sam 600din mesec dana besplatno u srbiji razgovaras i net...
          kad koči,cepa gume i prevrće se!
          papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• Laguna 2002
            CBC Senator
            • 13.12.2009
            • 297
            • Bačka Palanka

Ja sam odjavio fiksni. Dobijem račun od 812 dinara , a 200 dinara potrošeni impulsi. Sve ostalo porez za budale. Mogu da shvatim da na tih 200 platim porez i to je to, a oni nakarikaju pretplatu ( nikgde nema koliko je impulsa u toj pretplati ), pa identifikator, pa porez za Šarančića, za Bajatovića, ... Dok svakoga namiriš... Neka ih finansira neko drugi, ja više neću.

Comment

• Pele
              CBC Senator
              • 01.07.2006
              • 262
              • Požarevac

Dakle, ovako.
              Lepo sam odštampao sve onošto sam im naveo u mejlu, složio hronološki, napisao na jednom A4 listu šta i kako se dešavalo, složio, potpisao i spakovao u onaj veći koverat, crveni.

Čekam do sutra do podne da vidim da li će nas udostojiti makar jednog poziva, da reše situaciju, i koliko će biti velikodušni, ili će i dalje arogantno ignorisati sve ovo, i šaljem u Tržišnu Inspekciju za BGD.

Javljam šta je dalje bilo.

Mislim, mejl su očigledno pročitali, jer u roku od pola sata je promenjen sadržaj na Mondo-u.

Sad da vidimo dalje.

Comment

• tomamega
                CBC Senator XXL
                • 19.03.2009
                • 715
                • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Prvo, svaka čast Pele. Ne treba ćutati i treba nešto uraditi i uvek delovati.

Ipak si ih naterao da promene zvaničnu ponudu na sajtu, pa to može biti moralna satisfakcija. A od ogromne (polu)monoplske državne firme ne možeš očekivati ništa. Tržišna inspekcija nije dirala ni mnogo manje igrače, a kamoli Telekom. Najjači faktor ovde je javnost, i objavljivanje tvog slučaja u, recimo, Blicu ili na B92. Tada bi se neki šef u Telekomu odmah dosetio i barem na kratko promenio nešto.

Mada, koga više interesuje bahatost Telekoma - bajata vest.

Comment

• maliomladinac
                  CBC Senator XXL
                  • 21.11.2008
                  • 995
                  • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Svaka rec je suvisna... Svaki racun mi dodje oko 3000din, pricao, ne pricao.
                  Dobio sam trazeni listing, video po 20 din skinuto za neke poruke, koje nisam slao, telefon je uz mene 24h, niko nema pristup njemu! Lud jos uvek nisam, a ni zaboravan sa nepune 22 godine.

Otisao sam u Lolu, pitao o cemu se radi, niko nista ne zna, kaze slali ste vi nesto. Ne mogu vise o njima, cekam da mi istekne ugovor i da ih tako oteram tamo gde sunce ne sija... I ja cu verovatno na VIP, Telenor isto dere ali ne krade, matorci su mi kod njih.

P.S Pele, samo napred, ako si im rekao! Javljaj sta si uradio

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                  061/665-94-23

Comment

• mb12
                    CBC Senator XXL
                    • 06.11.2006
                    • 640
                    • Vrbas
                    • Mazda 626 2.0 TD

Obavezno slucaj prijavi Nacionalnom razgibavanju, na Radio S...Ako nista, barem ces se namsejati kako ih prozivaju

Comment

• Pele
                      CBC Senator
                      • 01.07.2006
                      • 262
                      • Požarevac

Poslao sam im link. Pa sada, ako im bude interesantno, "čuće se" !!!!

Comment

• Bojan1212
                        CBC Senator XXL
                        • 15.07.2008
                        • 468
                        • Zemun
                        • Honda Accord

Originally posted by Pele
                        Sinoć sam pravio screenshotove. I jutros oko 11 i 15 ponovo u JPEG. (vidi se u properties) ... I sada odem opet da vidim, promenili, nema više MIX500 u ponudi.

Jesi ti siguran da su oni zbog ovog skinuli MIX500? Ja takodje koristim ovaj paket i cini mi se da sam gledao pre desetak dana i da jos tada nije bilo MIX500 vec ovi 400 i 750 kao novi paketi.
                        Fora, treba da se prebacimo na te posto su ovo stari, a imamo rok valjda do isteka ugovora... Taman da mi pokupe malo vise para, posto ce mi ovaj mix400 biti mali

Comment

• Pele
                          CBC Senator
                          • 01.07.2006
                          • 262
                          • Požarevac

Naravno. Jer sam hteo sad iz inata da naručim i na kevin broj, i da platim i njega, pa da imam duple dokaze, ali neka, dovoljno i ovako.

Imam screenshotove svega, ne brini....

Comment

• Pele
                            CBC Senator
                            • 01.07.2006
                            • 262
                            • Požarevac

Poslao sam danas slučaj nadležnima. Čuće se šta je bilo.

Comment

• Flavio
                              CBC Senator XXL
                              • 13.06.2006
                              • 1926
                              • 012 Centar
                              • KaraWagon 1.4T.Spark

Nesto novo u medjuvremenu ??

Comment

Working...
                              X