Bezobrazluk autoskole!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maliomladinac
    CBC Senator XXL
    • 21.11.2008
    • 995
    • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Re: Bezobrazluk autoskole!

Ako bi ja tu snimao ovo ono, postoji mogucnost da polazem 10 puta i 10 puta da padnem. Ici cu na varijantu da sutra zovem vlasnika i da ga pitam kulturno, koliko puta treba da padnem da bude ok ili jer treba da se dogovorimo nesto, nije problem, smislicu nesto kulturiska do sutra. Jer mi je zaista jako jako hitno za to prokleto C... Jos sam razmisljao kod njih da polazem i za E, ali jutros sam od toga digao ruke...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
    061/665-94-23

Comment

• mb12
      CBC Senator XXL
      • 06.11.2006
      • 640
      • Vrbas
      • Mazda 626 2.0 TD

Ok, ja sam dokon i ******, sto nedozvoljavam takvim tipovima ljude da me peljese...

Comment

• Pele
        CBC Senator
        • 01.07.2006
        • 262
        • Požarevac

Au brate, muka mi od takvih govnara. A koliko traže da podigneš dokumentaciju od njih, i da odeš da polažeš vožnju na drugom mestu?

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Moj stav po ovom pšitanju je jasan ali ne smem da ga iznesem jer će me blenta od admina banovati... Ne bi on mojih para video a ručak bi mu doktori vadili...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Paranoid
            CBC Senator XXL
            • 13.01.2009
            • 622
            • Beograd
            • Fiat 131 1300

Ja kada sam polagao testove pao sam zato sto sam stiklirao tacne odgovore sa krsticima umesto iksica ...e kad je dotle doslo onda nemoj da se cudis.Isto decko iz kraja cale mu drzi auto skolu kaze on moze da izabere na svakom polaganju njih par koji ce sigurno da prodju
            Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

slabo si zakocio prvi put trebalo je da im naplatis preko spoferke uplati jos jednom ali pre polaganja zapreti magarcima da ces da ih prijavis tj trazi drugog pandura za komisiju i insistiraj da ti pored gazde u kabini bude i instruktor. ako te i tad budu izmrdali, nacestitaj ima se mile nove godine, dokumenta u sake i pravac druga auto skola.
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• deki-ascona
                Bio nam je drug! RIP
                • 10.04.2007
                • 2118
                • NI , Trosharina

Paranoid, slazemo se, sve to nema nikakve veze da li neko zna da vozi ili ne, ako hoce da puste onda puste, a ako rese da obaraju onda mogu tako do sudnjeg dana. Na kraju je to gomila izgubljenog vremena i zivaca. Kao sto rekoh, ja bih to izokola...

mb12, izvini, nisam mislio da si ti dokon deda , to je bilo onako figurativno .
                Mislio sam da napisem da shut sa rogatim ne moze, ali onda postoji opasnost da se neko prepozna kao shut !

sorry za off
                Originally posted by Valent Vudriga
                ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Bojan1212
                  CBC Senator XXL
                  • 15.07.2008
                  • 468
                  • Zemun
                  • Honda Accord

Originally posted by zverko
                  slabo si zakocio prvi put trebalo je da im naplatis preko spoferke uplati jos jednom ali pre polaganja zapreti magarcima da ces da ih prijavis tj trazi drugog pandura za komisiju i insistiraj da ti pored gazde u kabini bude i instruktor. ako te i tad budu izmrdali, nacestitaj ima se mile nove godine, dokumenta u sake i pravac druga auto skola.
                  Panduri se menjaju, a mesta u kamionu nema dovoljno za instruktora, vlasnika i pandura
                  Meni je isto na polaganju za C bio glupi vlasnik i pandur. Odnosno ne vlasnik nego neki njegov valjda rodjak koji nije svakako bio instruktor za C. On navodi kud da se ide i sl.

Ma ko sto rece deki sut sa rogatim ne ide tako da... To je odavno opstepoznata stvar kako se prolazi, pa ne verujem da ces uspeti nekim ucenama i sl. I ja sam na poligonu bio najbolji, testove prosao sa maximumom, a pao dva puta zbog gluposti. Svi su se cudili sobzirom da sam vozio od ranije, a i stvarno sam bio najbolji tada tamo. Cak me instruktor otvoreno hvalio pred ostalima, ali dzaba kad im trebaju pare... Znam da neki pacenici nisu znali u garazu da uvezu, pita me covek jel motas kod sahta ili kod drveta

Mislim da ti je u ovoj situaciji najpametnije to sto si i odlucio da stupis u kontakt sa njim pa da vidis kako stoje stvari, ali kulturno.

Sve u svemu srecno!

Comment

• Ji 4Tze
                    CBC Senator XXL
                    • 04.05.2006
                    • 806
                    • bg
                    • Honda CR-V 4WD

ej pa čekaj, jedno je "šut sa rogatim" kada je u pitanju nešto što moraš samo u državnoj ustanovi ili tako nečemu gde nema konkurencije, ali "šut sa rogatim" u autoškoli kojih ima milion, ne ide, zar ne?

Šta te sprečava da pozoveš neku od inspekcija i pitaš ih za savet?

Comment

• SAAB PoWeR
                      CBC Senator XXL
                      • 26.04.2005
                      • 1394
                      • tu iza coska(Milwaukee USA)

ekaj , kako si ispricao gore , kao da ima SMISLA ,
                      za mene uopste nema smisla to , da ti covek kaze nije dobro a ti udaris po kocnici samo tek tako , jer si se ti kobajaga naljutio , da ti nisi jos toga ispustio iz te price ...
                      ili si ti njih podpalio svoim ponasanjem pa oni odlucili da te vaspitaju ...
                      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• maliomladinac
                        CBC Senator XXL
                        • 21.11.2008
                        • 995

@saab, maximalna kultura do trenutka kad me lazu! Nisam slep,auto je bio daleeeekooo od mene, bukvalno. Svestan sam gabarita i procene kad mogu da prodjem a kad ne, a u toj situaciji prosla bi 2 slepera bez problema lagano, a auto ne bi bio ni blizu. Po kocnici sam opalio jer sam znao da nije imao sta da mi nakaci sem lazi. Ajde, ti bi u toj situaciji odreagovao, kako?

Krpim pare za polaganje da te neko obori iz hira? Svi smo svesni stanja u zemlji, i nemam nameru da placam dozvolu 500e regularno, kad mogu da je kupim za 400e! Ko je lud ovde?

Inace, ne, nista nisam izostavio iz price.

061/665-94-23

Comment

• nemanya
                          CBC Veteran
                          • 29.03.2008
                          • 199
                          • Beograd

Originally posted by maliomladinac
                          i kad su svi prosli ja krecem u drugoj brzini na leru,
                          Čisto drugarski savet,

Na polaganju nemoj da polaziš iz lera,malo dodaj gas,jer ti se iz lera kamion vuče,pa to pandur smatra mlitavom vožnjom.
                          Slobodno vozi oko ograničenja (Smederevski put je naselje,voziš 50km/h ako znak drugačije ne propisuje),panduri ne vole da se mlitavi,vole odsečnu i sigurnu vožnju,a to tebi ne bi trebao da bude problem s obzirom da si vozio teretna vozila.
                          Ako naiđeš na pešaka koji se kreće ulicom u smeru tvog kretanja, a okrenut ti je leđima OBAVEZNO ga kratko upozori sirenom pre nego što dođeš do njega. Ako te pita pandur zašto si to uradio kažeš mu da to radiš zato što upozoravaš pešaka koji se ne kreće pravilno.
                          Ako sečeš kolovoznu traku (recimo da ulaziš na poligon) a u susret ti nailazi teretno vozilo obavezno stani tako da ti retrovizor ne pređe razdelnu liniju. Može da te obori i da ti kaže da je vozilo koje ti dolazi u susret moglo da te udari u retrovizor.

To su neka moja (davna) sećanja sa polaganja za C kategoriju,pa ako ti je instruktor to napomenuo onda ništa,a ako nije onda mi drago što sam pomogao

Lično,nikad mi se nisu sviđale auto-škole koje buduće vozače uče po lokalnim puteljcima.
                          "..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."

Comment

• wuchkica
                            CBC Senator XXL
                            • 18.04.2008
                            • 709
                            • Bgd-Cerak
                            • Metla :)

Welcome to club. Nemoj da krenem da ti pišem moj staž od 3 god. u auto školi (naravno sa prekidima i odustajanjem) sa komplet gazdom škole u autu (van auta i tralala). Nazalost to je dozvoljeno jer nigde u zakonu nema da ne može. Moj savet ti je da se NE SVAĐAŠ, jer ćeš proći kao ja i da ako si već dao 12000 + lekarski da sad ne kupuješ dozvolu jer nema smisla. Koliko mi je poznato ti ne možeš da snimaš

p.s posle 3 god položila kod istog onog pandura koji je popio motke il šta već na banjici (znači jasno najgori)

p.s.s Srećno
                            Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• maliomladinac
                              CBC Senator XXL
                              • 21.11.2008
                              • 995

Posle duzeg razmisljanja i razmatranja taktika, odlucio sam sledece.

Najveca kultura i bukvalno receno uvlacenje vlasniku dok ne polozim, onog trenutka kad uzmem dozvolu, idem u autoskolu da mu se biiip i da mu biiip i onda cu da mu biiip, pa cu opet da mu biiip, onda cu malo i kola da mu biiip, pa cu i nogu da mu biip i tako dalje i tako dalje dok ne dobijem zeljenu satisfakciju.

061/665-94-23

Comment

• wuchkica
                                CBC Senator XXL
                                • 18.04.2008
                                • 709
                                • Bgd-Cerak
                                • Metla :)

Eeee glupo ali pametno

To sam i ja uradila, uzela kod gazde auto škole (nove/promenjene naravno) malo se šlihtala (sva sreća srećno oženjen čika) i eto, upalilo
                                Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

Working...
                                X