pa da, dingospo. naspava se lepo, bude odmoran i onda sutra moze ceo dan da lezi ispod kola
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
kamp prikolica je stil zovota tj nacin na koji vecina italijana ide na odmor ili to ili onaj homecamper vehicle. tako da ne vidim sto je debil...
Bio sam prije nekoliko godina na ronjenju na Istri - baza Sv. Marina. Na ogromnom parkingu uz samo more su stajala uglavnom auta na njemackim tablama (vlasnik baze Njemac). Dobar dio auta su bile S-klase, BMW 7, X5 4.8is, ML AMG i sl. kraj kojih su bili razapeti satori, eventualno su vukli prikolice. Od tada mi nista nije neobicno.
Jbg, ljudi dosli na ronjenje a ne na odmor u hotelu
U Italiji sam svojevremeno (pre ~12-13 godina) video ljude koji zive (ali bukvalno) u kamp prikolicama, a voze Mercedes S klase (tada aktuelni W140 slon), koja je tu logika ne znam...
Medjutim svakako da se slazem da je kamper stil zivota. Veliki kamperi kostaju 100K eur i meni je, moram priznati, san da imam svoj veliki kamper i da odvojim mesec dana u godini i obilazim Mediteran sa njim.
Imao sam prilike da vidim te velike kampere, oni su zaista kuca na tockovima, imaju sve sto ti treba, cak su i luksuzno opremljeni sa dobrim namestajem i lepim kupatilom i kuhinjom, klimom, solarnim panelima, LCD televizorima...
A posto je nestala slika, koji je Maserati u pitanju? Quattroporte ili coupe?
link je negde u youtube linkovima, ovo je visak. nije zamisljeno kao ozbiljna diskusija
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment