Znam da je boja automobila stvar ukusa, ali ne mogu a da ne izrazim svoje nerazumevanje
izbora teget plave boje za automobil !
To je takva boja da ako nema nekih dodatnih detalja druge boje koja bi kontrastom izvukla
utisak, stvarno deluje kao crna rupa za svaku vrstu inspiracije.
Po mojem osećaju, a verujte mi nisam neki esteta i ne znam onu teoriju o tome koja boja
se slaže sa kojom, teget plava boja je jedino odgovarajuća za službenu upotrebu.
A čak i takva službena vozila (policija i druge državne i javne službe, možda i neke firme) imaju
na takvim vozilima natpise i druge oznake kojima teget boja u stvari služi za kontrastnu pozadinu.
Dakle ni oni nisu potpuno utopljeni u tu bezličnu i gušeću boju.
Voleo bih da se na ovu temu javi neko ko ima teget automobil i takav mu se dopada, da mi
objasni sa svoje strane šta je to što ja ne razumem.
izbora teget plave boje za automobil !
To je takva boja da ako nema nekih dodatnih detalja druge boje koja bi kontrastom izvukla
utisak, stvarno deluje kao crna rupa za svaku vrstu inspiracije.
Po mojem osećaju, a verujte mi nisam neki esteta i ne znam onu teoriju o tome koja boja
se slaže sa kojom, teget plava boja je jedino odgovarajuća za službenu upotrebu.
A čak i takva službena vozila (policija i druge državne i javne službe, možda i neke firme) imaju
na takvim vozilima natpise i druge oznake kojima teget boja u stvari služi za kontrastnu pozadinu.
Dakle ni oni nisu potpuno utopljeni u tu bezličnu i gušeću boju.
Voleo bih da se na ovu temu javi neko ko ima teget automobil i takav mu se dopada, da mi
objasni sa svoje strane šta je to što ja ne razumem.
Comment