Protest
Collapse
X
-
Re: Protest
Ništa od toga. Država je u takvim govnima, da nema šanse da se odrekne bilo kakvog dela kolača. Obećavali su i da će da ukinu šešeljev porez na luksuz, (mislim da je i ovde o tome reč), pa ništa od toga. A koliko je demokratija na vlasti? 10 godina? Izmišljaju nove namete, nema šanse da ukidaju neki od starih.
Kada bih mogao da registrujem motor na 6 meseci, i ja bih verovatno imao jedan, a ovako da ga registrujem godinu dana, a da realno možeš da ga voziš 5 meseci u godini, to ne.
Comment
-
-
Nadam se da ce se pojaviti veliki broj bajkera na akciji-protestu , mozda se moglo tu osmisliti i protest protiv nameta tj akciza na gorivu pa da cela srbija ustane tj u svakom gradu da se odredi dan D i svi na protest . Ali dobro ima vremena za jedno 100 god mozda se i slozimo oko necega.
U svakom slucaju bajkerimai nadam se da ce istrajati u njihovom zahtevu .
Comment
-
-
Vec je jeednom organizovano, i bilo je super videti toliki broj motora na jednom mestu, i to je sve od zahteva, dok ne blokiras put ne vredi nistaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ma sve je to super, ali je to i jedino što će postići: jedan veliki i lep skup. A i ne verujem da će narod mnogo biti uz njih, jer velika-ogromna većina kada vidi bajkere, pomisli: šta ovi oće, oće se voze? Nek plate, ja nemam leba deci da kupim, a oni oće voze motore.
Comment
-
-
Ne misli narod tako. Na proslom mitingu je bilo pravo odusevljenje naroda, svi su aplaudirali, visili po mostovima. I babe i dede i deca. Ljudi su bili zaglavljeni u kolima sat vremena ali niko nije psovao vec su svi izasli iz kola sa osmehom na licu i pozdravljali. Bila je prava podrska i odusevljenje naroda sa svih strana gde se okrenes.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Voleo bih da nešto postignu, ali neka blokiraju prilaz skupštini ili nešto slično, a ne da ja sa decom u kolima sedim na + 40°C i čekam kada će se razići. Kada će mo se opametiti i prestati sa nanošenjem štete sami sebi ( odseko prst, onaj drugi zakucao ekser u ruku i sl. ). Udri brate onoga ko misliš da je kriv, a ne samog sebe.
Comment
-
-
Izvini 2002 ali koliko vidim unapred si obavesten gde, sta i kako. Mislim da je to dovoljno da isplaniras trasu i ne zaglavis u saobracaju.
PS Ma dace Bog da se polako od ovakvih vrsta protesta i manifestacija stigne i do grckog scenarija. Moze narod dosta da trpi (koliko su nas turci) ali ipak postoji neki prag izdrzljivosti.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Originally posted by M-powerNe misli narod tako. Na proslom mitingu je bilo pravo odusevljenje naroda, svi su aplaudirali, visili po mostovima. I babe i dede i deca. Ljudi su bili zaglavljeni u kolima sat vremena ali niko nije psovao vec su svi izasli iz kola sa osmehom na licu i pozdravljali. Bila je prava podrska i odusevljenje naroda sa svih strana gde se okrenes.
zamisli da se desava radnim danom..
Comment
-
-
Originally posted by alexa05Izvini 2002 ali koliko vidim unapred si obavesten gde, sta i kako. Mislim da je to dovoljno da isplaniras trasu i ne zaglavis u saobracaju.
PS Ma dace Bog da se polako od ovakvih vrsta protesta i manifestacija stigne i do grckog scenarija. Moze narod dosta da trpi (koliko su nas turci) ali ipak postoji neki prag izdrzljivosti.
Comment
-
-
Ne, značajno manje, ali smo zato blokirali saobraćaj malo(Kneza Miloša, Slavija i kod skupštine)
Cenim da se opet neće ništa promeniti i da mora da se sledeći protest odigra u špicu radnog dana da bi bilo nekog odjeka većeg, ovako se sve svede na jednu lepu vožnju i na 10 sekundi na vestima.
Comment
-
Comment