Obzirom da sam se odlucio na jedan veliki korak u svom zivotu, a to je da zaprosim svoju sadasnju devojku, potrebna mi je vasa pomoc da bih sproveo u delo ono sto sam zamislio... Dakle, to zelim da uradim na sledeci nacin: Hocu da parkiram vozila u obliku slovu tako da ispisem "RECI DA", koja ce se posmatrati iz aviona sa visine od nekih 300 metara.... Za to mi je potrebno 45 automobila, pa ovom prilikom zelim da sa obratim svima vama koji ste raspolozeni da mi pomognete, tj. koji hocete i mozete da dovezete svoje vozilo dana 29.07.2010. godine na aerodrom Lisiciji Jarak koji se nalazi u Borci, odmah iza pogona PKB-a....
Bitno mi je samo da ukoliko neko kaze da ce doci, da to bude sto posto sigurno kako bih mogao da racunam na tacan broj vozila....
Nadam se da ce se na ovom forumu naci desetak ljudi koji su spremni da mi pomognu, tj. izadju u susret da svoju dugo planiranu ideju sprovedem u delo....
Hvala svima unapred...
Bitno mi je samo da ukoliko neko kaze da ce doci, da to bude sto posto sigurno kako bih mogao da racunam na tacan broj vozila....
Nadam se da ce se na ovom forumu naci desetak ljudi koji su spremni da mi pomognu, tj. izadju u susret da svoju dugo planiranu ideju sprovedem u delo....
Hvala svima unapred...
Comment