Fb i mail zloupotreba HEELP!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • wuchkica
    CBC Senator XXL
    • 18.04.2008
    • 709
    • Bgd-Cerak
    • Metla :)

Re: Fb i mail zloupotreba HEELP!

Dobjo je Eeeee sad još samo da znam kome da kopam oči
    Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Mislim da si se zamerila sa jedno par stotina ljudi, teško ćeš izabrati
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• wuchkica
        CBC Senator XXL
        • 18.04.2008
        • 709
        • Bgd-Cerak

hm da .. vidiš možda si i ti

Comment

• djukic
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2005
          • 2526
          • Beograd

Pa vidi najcesce dobijes poruku na MSN tipa da imaju nesto da ti pokazu samo da kliknes i sva vrata su ti otvorena. Ta poruka stize i od poznatih tj. prijatelja na MSN-u jer su oni vez zarazeni.
          Cudno je sto ti drugar salje poruku See my pictures here?!?!?
          Kliknes i stvar je gotova, ovo je jedan od scenarija...
          https://t.me/pump_upp

Comment

• stefanves
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2006
            • 1351
            • BG

U buduce instaliraj neki antivirus, vecina nadgleda IM sadrzaj, tako da ti te fotke ne bi trebale da budu problem.
            Imas MalwerBytes Anti Malwer, oni ima residet zastitu koja je sasvim solidna, mada ima je i S&D ali nekako mi MalwerBytes bolje radi
            Plus, ako primetis neki ovakav problem ili slican, koristi virtuelnu tastaturu, vecina ne moze da pohvata podatke sa nje
            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• deki-ascona
              Bio nam je drug! RIP
              • 10.04.2007
              • 2118
              • NI , Trosharina

Da napisem nesto , mislim da je u skladu s temom : moj klinac (13) se posvadjao s drugarom koji mu je znao password, i taj drugar je zamenio pass i nekim starijim bicmanima na FB slao pretece poruke, psovke, kao neki poziv na linc. Ispalo je kao da je pljunuo u lice nekim nazovi hip-hoperima od po 15 god. kojima je glavna zanimacija da crtaju grafite po sveze okrecenim skolama. Cak su se u progon ukljucili neki koje nikad nije ni poznavao, neki koji zive 100km od Nisa... i sve je izgledalo kao da je to radio ovaj moj ! Desavalo se da ga ti stariji jure da ga biju, a on nema pojma zasto. Danima nije smeo da ide u skolu. Onda sam morao da obilazim roditelje te starije dece i da objasnjavam njima da moraju to da sprece to da ja ne bih sprecavao na moj nacin. Roditelji onog koji je sve zakuvao nisu ni hteli da razgovaraju sa mnom , "nase dete to ne bi nikad...", a bilo je i "ne izlazi on na taj fejsbuk, pa on ne izlazi nigde, samo kuci sedi " . Na kraju sam pitao komsiju policajca da li mozda postoji neki syber sherif u Niskom SUPu, pa da on to zakljuca, nadgleda... odgovor je bio otprilike "ma kazi samo koji su to klinci, svim smo mi sherifi, samo cemo lepo da ih pitamo..." .Od toga sam odustao zbog svima nam znanih suptilnih metoda policije. Posle ko zna koliko vremena i muke je istina izasla na videlo, pale su suze, izvinjenja...zaboravih da kazem da je cak i posred skole osvanuo grafit sa njegovim imenom, jedva sam dokazao da je u pitanju podmetanje.
              Jedino sto je dobro iz toga izaslo je da moja zena odsad ima zadatak da kontrolise njegovu prepisku i sto mi je na kraju poverovala da je taj nacin exponiranja (mislim na drustvene mreze) veoma opasan. Moje licno misljene o tim mrezama je irelevantno u ovoj temi, samo da se zna da licno ne vidim ama bas nijedan razlog zasto bih ja stavljao svoje slike sa plaze da moze da ih vidi 800 mil. ljudi, ili da se zna sta volim da slusam, gde zivim , kakve zene volim... to je diskusija za prijatelje, a lako moze da se zloupotrebi kad se najmanje nadas.

Poenta : ako dozvoljavate deci da imaju nalog na FB i slicnim mrezama, objasnite im da za drugarsku i ljubavnu prepisku sluze mejlovi i SMSovi, a na tim mrezama treba koristiti pseudonime i fotografije tarzana i bred pita , nikako licne, kao ni adresu, u koju skolu ide i sl. Moze da bude veoma opasno.

Za ove starije, kao Wuchkica npr., nema spasa...oni su vec zabrazdili
              Originally posted by Valent Vudriga
              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• wuchkica
                CBC Senator XXL
                • 18.04.2008
                • 709
                • Bgd-Cerak

4 Stefi malware često palim i sad i neki spybots (il kako se već zove) i uglavnom ne javljaju ništa

4 Diki joj znam imala je neka takva priča sa mojim bratom, ali sva sreća ne u tolikim razmerama. Sad mu je zabranjen fb, njegov je deaktiviran, ali uhvatim ga da ulazi na profil nekog kučeta (!? nije ni meni jasna poenta otvaranja profila kučetu, ima ih dosta) al mi lakše, tu nema njegovo ime
                Pazi ako ćeš iskreno nemam slike baš sa plaže, ne zna se gde idem i odakle dolazim i sve tamo što kucam nema veze ni samnom ni sa mozgom

Comment

• stefanves
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2006
                  • 1351
                  • BG

Ja svaki dan hocu sebi da pojedem muda zbog toga sto sam otvorio fb profil.
                  Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                  Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• wuchkica
                    CBC Senator XXL
                    • 18.04.2008
                    • 709
                    • Bgd-Cerak

hm i ja..al nemam nameru da ga gasim

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

problem resen, lock
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                      X