DA li se moze motor izvaditi iz jednog auta(nase table) i da se ubaci u drugi auto i da se registruje,ali i da se onaj prvi auto(skoljka) normalno registruje?
Registrovanje motora u drugi auto?
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Re: Registrovanje motora u drugi auto?
Ide se u MUP u opstini gde je auto donator prijavljen , gde se na kontu kupoprodajnog ugovora vadi poreklo motora, dalje se ode na tehnicki gde se konstatuje da je to taj motor u autu. Potom se ode u MUP, izvadi nova saobracajna i to je.
A sto se tice ovog, donatora, ako sam te razumeo, on mora da vadi poreklo za drugi motor, posto je njegov motor u drugom autu.
Ne moze isti motor se registruje u 2 razlicita auta
+Ako je motor isao fabricki u taj model, ne mora se radi atest motora, u suprotnom mora
-
-
Dobro,razumem za motor ali da li sad taj auto donator moze da se registruje ?Evo ovako,kupim auto i izvadim iz njega motor i prodam ga.I kad ga prodam ja moram da dam saobracajnu coveku da registruje motor.Da li se ta saobracajna vraca nazad da bi mogao da registrujem auto iz kog sam izvadio motor?
Comment
-
-
Pa moras da imas motor sa poreklom i za prvi auto. Znaci ili domaci motor ili ocarinjen motor. I dalje nebi trebalo da ima problema.
Comment
-
-
Ne znam da li ste me razumeli.JA hocu da kupim auto neregistrovan i iz njega izvadim motor i stavim u moj auto a iz mog auta koji je registrovan izvadim motor i stavim g a u taj drugi auto koji bih takodje registrovao.Oba auta su legalna samo uradim swap motora.
Comment
-
-
Comment