Da, taj, ukucava se sifra *#92702689# da vidis koliko sati razgovora ima. Googlaj, ali ne bi ti preporucio to da radis bez nekog iskustva, moj ortak je napravio ciglu od telefona pokusavajuci to, a i ja sam napravio jedan N70 (pokusaj popravke, ne reset lifetimer-a) ciglom zbog manjka iskustva...
alo, o cemu pricate, kakve licne karte. to je isto kao da kupite polovan auto na autopijaci i krenete kuci a zariba vam motor. da necete mozda da jurite ovog sto vam prodao auto da vas je zahebo... nije nego, gledali ste robu i kupili je u vdjenom stanju. cao, nem sta da zovete prodavca niti on ima sta da vam se javlja na tel. nemojte da ste deca !
Pa vidi, prvenstveno uzimas LK zbog sebe. U slucaju da je kraden, imas papir bar neki.
Mada ja sam imao slucaj pre nekih 3 godine. Kupio tel od decka, proverio ga. On se kune da je sve ispravno. Sutradan telefon nece da se upali nikako. Okrenem ga, objasnim o cemu se radi. Nadjem se sa njim, on meni pare, ja njemu telefon.
Moglo je da bude, sta mene briga, video si telefon, ali nije...
alo, o cemu pricate, kakve licne karte. to je isto kao da kupite polovan auto na autopijaci i krenete kuci a zariba vam motor. da necete mozda da jurite ovog sto vam prodao auto da vas je zahebo.
U svakoj krštenoj zemlji bi ti bile vraćene pare, sad što mi navijamo da kod nas nije tako, to je druga stvar...
pusti me sad krstenih i nekrstenih zemalja. kupujes polovnu stvar i na nju nemas garanciju. bas me zanima ko bi ti to i gde vratio novac za nesto polovno. ovde ni na novo ne mozes da ostvaris svoja prava zakonom propisana a ne na nesto iz ruke sa crnog trzista.
Ja kad prodajem auto kazem: Hocu da te ja vozim do Nisa, a tebi necu da garantujem do prvog semafora. Gledaj, probaj, proveravaj... sta se posle desava s time autom to mene neiteresuje.
To isto vazi i kada prodajem tehniku. Ako ima garanciju i nova je onda tu nema nikakvih problema tu stojim iza uredjaja. Ako je polovan, moze da se proba ma sve dok je kod mene. Cim si ga uzeo tvoj je i tvoj je problem...
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
pusti me sad krstenih i nekrstenih zemalja. kupujes polovnu stvar i na nju nemas garanciju. bas me zanima ko bi ti to i gde vratio novac za nesto polovno. ovde ni na novo ne mozes da ostvaris svoja prava zakonom propisana a ne na nesto iz ruke sa crnog trzista.
Nisam ja rekao da nije tako, kažem da ne treba tako i dok pristajemo na tako nešto, biće tako.
Realno u "krstenim" zemljama kako ih vi zovete imaju plate oko 2000 Eura, benzin placaju 70-ak centi i ne kupuju polovne stvari... Nije to ni tako bitno sad!
Kako Nokia nije, kao savesna kompanija, povukla ovakav telefon sa trzista kada se tako cesto javlja problem?!
Comment