Pomislio sam da su odustali, dugo ih nije bilo nigde, ali uvek se vrate, i svaka im cast na trudu i posvecenosti!
Beogradski Sindikat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Beogradski Sindikat
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23Tags: None
-
-
Re: Beogradski Sindikat
Njih volem jer rade to iz ljubavi, a ne zbog para ili slave...
061/665-94-23
Comment
-
-
Stvar ukusa, postujem to. Ali opet, ja mislim da su oni minimalno zaradili ako su uopste nesto i zaradili i rade to za nista, dok grandovci, "reperi", i ostali "umetnici" (cast izuzetcima naravno) rade samo da bi prodali sto vise i zaradili sto vise... Opet, misljenja i ukusi se razlikuju i postujem svacije misljenje i svaciji ukus
061/665-94-23
Comment
-
-
Naravno da je stvar ukusa..ja ne njih volim i poštjem njihov rad i svaka čast na besplatnom albumu. Aleluja da neko neće da se obogatiPre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!
Comment
-
-
Ko da su uradili ne znam sta sto su izdali besplatan album takvih slucajeva ima koliko hocete
i u mnogo kompleksnijim muzickim formama. Ne interesuje me ovakva muzika ali
momke stvarno postujem zbog angazmana i bunta prema svemu sto se svakodnevno desava u Srbiji.
Znaci nemam nista protiv njih, ali je stvarno glupo velicati ih zbog besplatnog albuma...
Comment
-
-
Kad u javnom servisu mogu raznorazni majmuni da se velicaju zbog svakakvih gluposti po pola sata vise puta u toku dana, a pri tom nam svakodnevno zavlace ruku u dzep, onda je ovo fantasticnoEX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
Comment