Shoping Solun

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Malak
    CBC Senator
    • 26.05.2008
    • 207
    • Beograd

Shoping Solun

elem za nekih 10-tak dana idem u Grcku na more pa cu svratiti i u Solun , neki mini-shopping , vecim delom za decu , neka garderobica itd , sveskice, pribor za skolu a mozda nesto i za zenu i sebe + neku autokozmetiku za auto .

pa sad posto prvi put idem za Grcku-Solun gde je najbolje ici za shoping , da je ok kvalitet a da ne izuvaju sa cenama ?

pozz.
  • NemaN
    CBC Senator XXL
    • 29.11.2004
    • 1560
    • munze

Re: Shoping Solun

za stvari ti je najbolji cosmos na izlasku iz soluna, inace cene nisu ni malo jeftinje u odnosu na BG, tako da ako planiras neku vecu kupovinu zaboravi....

Sto se tice parkiranja imaces problema, najbolje mesto za parkiranje je kad prodjes triumfalnu kapiju sa leve strane, pa 2 semafora i spreni desno i parkiraj se tu negde....nemaju zone, a na 1000m si od centra.....garaze su ti oko 5e sat....

Tu oko centra imas bukvalno sve radnje u ulicama, imas i pijacu eventualno na glavnom trgu sa leve strane...

POsle ako ides ka prstima mozes glavnom ulicom a mozes i pored paokovog stadiona ka zaobilaznici....
    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Darth Malak
      CBC Senator
      • 26.05.2008
      • 207
      • Beograd

da li ti mislis da ja znam "najbolje mesto za parkiranje je kad prodjes triumfalnu kapiju sa leve strane, pa 2 semafora i spreni desno i parkiraj se tu negde....nemaju zone, a na 1000m si od centra." ?

ce se snadjem nekako hvala za info i ako moze jos neko da da neki savet ?

btw : posto cu ici iz Stavrosa ka Solunu trebao bi da naletim na Cosmos , zar nema parking kod tog TC-a ?

Comment

• djukic
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2005
        • 2526
        • Beograd

Ima naravno ogroman parking ispre TC-a. TC je nesto veci i meni lepsi od Delta sitija. U sustini ista roba se prodaje, samo nema na odlozeno, eurima se placa. Za zaobici ukoliko je moguce. Ja isao prosle godine, jedino sto mi se svidelo je sto imaju radnju posvecenu filmu. U toj radnji mozes da kupis suvenire.

Inace oko Cosmosa imas jos trznih centara i velikih prodavnica. Ima jedna odmnah do sa interesantnim namestajem (samo da se gleda naravno). Ima jos i garden centar?! ma ima svasta u tom delu i ako si vec tu setaj malo naokolo...

Sam centar Soluna je pakao. Sto zbog ogromne guzve, sto zbog ogromne zege... Ja sam isao i nista nisam nasao, ali nisam siguran ni sta sam trazio
        https://t.me/pump_upp

Comment

Iz Stavrosa ka Solunu nećeš naleteti na Cosmos. Moraš da skreneš ka Halkidikiju. Naravno da ima parking ispred tržnog centra ali je to nekoliko kilometara od centra grada. Inače Cosmos ti je ista stvar kao i Delta city ili Ušće ...

Comment

Pretekao me djukic, ali to je to. Imaš po meni mnogo bolju varijantu, a to je Jumbo. On je jedan izlaz pre Cosmosa iz pravca Soluna, sve za decu i po nešto za žene, a cene dosta niže nego kod nas.

Comment

• Darth Malak
              CBC Senator
              • 26.05.2008
              • 207
              • Beograd

fala svima , javljam posle 31.08.2010 gde sam bio i sta sam uradio , ako uradim nesto

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Jumbo prava stvar
                https://t.me/pump_upp

Comment

• NemaN
                  CBC Senator XXL
                  • 29.11.2004
                  • 1560
                  • munze

Originally posted by Darth Malak
                  da li ti mislis da ja znam "najbolje mesto za parkiranje je kad prodjes triumfalnu kapiju sa leve strane, pa 2 semafora i spreni desno i parkiraj se tu negde....nemaju zone, a na 1000m si od centra." ?

ce se snadjem nekako hvala za info i ako moze jos neko da da neki savet ?

btw : posto cu ici iz Stavrosa ka Solunu trebao bi da naletim na Cosmos , zar nema parking kod tog TC-a ?
                  pazi ako ides u povratku i ides od prstiju onda mogu dosta da pomognem...

kad ulazis u Solun prolazis ispod nadvoznjaka i tu ti je 1 semaforor, posle 16 semafora skreces desno i tu je to mesto gde se parkiras....

inace uproredjivao sam cene u cosmosu sa nekim ovde i cini mi se da su iste, mozda se nadje nesto solidno kao u foot lockeru (za 50e patike koje sam platio 90 ovde) i tako ugl odaberi 2-3 mesta, jer je solun kao grad osta veliki i najvise ces vremena da izgubis tamo, a nikako ga ne treba preskociti....

ovo je kapija, slikano pre 2 dana
                  I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Darth Malak
                    CBC Senator
                    • 26.05.2008
                    • 207
                    • Beograd

jos jednom hvala

Comment

• wuchkica
                      CBC Senator XXL
                      • 18.04.2008
                      • 709
                      • Bgd-Cerak
                      • Metla :)

Jooj ako ćeš i za ženu u Paraliji ima kožnih jaknica i mantilića užasno jeftinih Inače sve je u Paraliji jeftinije, ne plaćaju neke poreze il tako nesto
                      Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• Darth Malak
                        CBC Senator
                        • 26.05.2008
                        • 207
                        • Beograd

to sam cuo za koznjake , videcemo mozda i to ...

Comment

• Ji 4Tze
                          CBC Senator XXL
                          • 04.05.2006
                          • 806
                          • bg
                          • Honda CR-V 4WD

Šta se desilo sa onom dugačkom ulicom punom radnji u kojoj možeš da se cenjkaš za kakvu god robu (samo da je ima na "stanju"), gde smo išli na eksurziju?

Comment

• wuchkica
                            CBC Senator XXL
                            • 18.04.2008
                            • 709
                            • Bgd-Cerak
                            • Metla :)

mh ja je ne videh na svojoj exkurziji..a stvarno sam obišla ceo solun, izgubili se pa lutali
                            Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• kilson
                              Moderator
                              • 09.10.2004
                              • 3216
                              • NoviBGD
                              • AR 75 GT

Ima relativno blizu kosmosa neki multibrand outlet... Ne mogu da se setim imena, ali ako imate vremena obrnite par krugova ispod njega.

Savet za odlicnu kafu: Kada se prodje pomenuta trijumfalna kapija, sa desne strane posle mozda 500-800m ima jedan jedini objekat koji je pozoriste i u okviru istog se nalazi jako prijatan kafic (u okvirima te ulice nalazis i parking). Hladni frapuccino i pogled na more = priceless.

Srecan put!
                              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Working...
                              X