Shoping Solun

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ji 4Tze
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 806
    • bg
    • Honda CR-V 4WD

Re: Shoping Solun

Jedino ako je nema više, mada nije bilo ni tako davno, '98
    Znači jedna dugačka ulica, puna radnji a većina ulica koje se ulivaju u nju takođe pune radnji

Zato me i čudi da neko pominje Solun bez te ulice već se priča o tržnim centrima.

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

glupo je spomenuti jednu ulicu jer glavna ulica (ignjatija) puna radnji kao i 2 ulice koje su paralelne sa njom pa i ulice izmedju, bukvalno je svaka ulica puna radnji kao Bulevar ili Knez....

Da se obidje sve to treba sigurno 3 dana, tako da oko uzeg centra ima dovoljno veliki izbor...
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• marija12
        CBC Veteran
        • 15.04.2010
        • 193
        • Novi Sad
        • Stilo 1.9JTD

@NemaN Dobro si napisao, otpale mi bre noge sa ženama smo ovu ulicu obilazili i na kraju otišli na pivo negde na trgu dok su one još štagod šopingovale. I obavezno obratite pažnju na boje, dole je fazon roze i žuto ona fluorescentna
        I da Paralija i taj kraj jeftine kožnjake možeš naći, ja sam iscenkao dve kraće jaše za 120€

Comment

• 230
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2007
          • 775
          • Semberija

Šta god planiraš da kupuješ, prvo na http://www.ebay.com, pa proveri cene, čisto da znaš za koliko to inače možeš kupiti. Kožne jakne su ok, ali ostalo, tipa naočale, igračke, razne muške i ženske "aksesorije", naročito brendirane stvari, kojekakve spravice, sve možeš da kupiš mnogo jeftinije na ebay-u.
          Poštarina nije skupa, osim ako nešto nije baš teško i glomazno, sve ti stiže za 5 do 10 radnih dana, imaš na hiljade komentara o svim prodavcima...

Izvinjavam se za off, ali se zaista ne isplati plaćati 200 ili 300% realne vrednosti nečega u našim (i vašim ) prodavnicama. Naočale koje koštaju 100-130USD sa poštarinom, ovi naši naplaćuju po 200 i nešto EUR, auto punjač i nosač za telefon (tipski, baš za HTC Legend) ovde naplaćuju po 35-40EUR, a sa poštarinom je mene koštao 10USD, i bezbroj je primera.

Ja zaista podržavam našu privredu i ekonomiju, kupujem domaće kad god je to moguće, plaćam poreze i carine, ali ako je neko bezobrazan pa umesto da radi sa 10, 20% marže, radi sa 200-300%, onda je on društveno neodgovoran i treba da propadne, a ja neću da dozvolim da od mene pravi džemper.
          155+75=230
          VIVA LA VITA!!!

Comment

• Darth Malak
            CBC Senator
            • 26.05.2008
            • 207
            • Beograd

nisam ja mislio da potrosim 1000 evra vec da pitam gde se moze naci povoljno , a takodje sam cuo za taj multibrend-megastore outlet , ma videcemo tj. kad vec idem tamo a i da svoje klinceze odvedem i u onaj aquapark

Comment

• wuchkica
              CBC Senator XXL
              • 18.04.2008
              • 709
              • Bgd-Cerak
              • Metla :)

I javi kad se vratiš gde šta ima pametno
              Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• Ji 4Tze
                CBC Senator XXL
                • 04.05.2006
                • 806
                • bg
                • Honda CR-V 4WD

Originally posted by NemaN
                glupo je spomenuti jednu ulicu jer glavna ulica (ignjatija) puna radnji kao i 2 ulice koje su paralelne sa njom pa i ulice izmedju, bukvalno je svaka ulica puna radnji kao Bulevar ili Knez....

Da se obidje sve to treba sigurno 3 dana, tako da oko uzeg centra ima dovoljno veliki izbor...
                Pa onda je to na šta sam mislio.
                Sa dodatkom da cena nije fiksna gde god da uđeš, ne znam za tržne centre. Sada i da su cene kao kod nas, tamo mogu i niže da se dogovore

Comment

• NemaN
                  CBC Senator XXL
                  • 29.11.2004
                  • 1560
                  • munze

Originally posted by Darth Malak
                  nisam ja mislio da potrosim 1000 evra vec da pitam gde se moze naci povoljno , a takodje sam cuo za taj multibrend-megastore outlet , ma videcemo tj. kad vec idem tamo a i da svoje klinceze odvedem i u onaj aquapark
                  akva park je super opcija, imas i pored cosmosa luna park ali je ove godine bas njesra jer ne rade 2 najbolje voznje.....

ugl. odaberi pametno jer ces puno da se zadrzis u centru soluna....
                  I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Darth Malak
                    CBC Senator
                    • 26.05.2008
                    • 207
                    • Beograd

Hvala svima

pozz.

Comment

• dekideki
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2005
                      • 1914
                      • Beograd

jumbo, definitivno. za klince najbolja fora. za 100e izneces dve kesetine svega i svacega.
                      90% stvari u radnji su do 3e, 9% su do 10e, a onaj 1% je na akciji i to u pola cene!

ako imas navigaciju evo ti koordinate
                      http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 18&iwloc=A

*mediterranean cosmos je kao delta siti ali su cene u 90% radnji paprene. u preostalih 10% su bagatela, duplo nize nego kod nas (npr. Zara i Swarowski)... e, da! imaju odlican lanac restorana brze hrane, cene vise nego povoljne, a prostor za klopu je kao u TC usce...
                      http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 17&iwloc=B

srecan put!
                      .

Comment

• jevtic
                        CBC Senator XXL
                        • 26.11.2006
                        • 729
                        • beograd

Originally posted by marija12
                        I da Paralija i taj kraj jeftine kožnjake možeš naći, ja sam iscenkao dve kraće jaše za 120€
                        ja jednu kraću u solunu za 50
                        ex - fabia 1.9 tdi
                        golf 2.0 tfsi

Comment

• marija12
                          CBC Veteran
                          • 15.04.2010
                          • 193
                          • Novi Sad
                          • Stilo 1.9JTD

ja jednu kraću u solunu za 50 [/quote] Znao sam da ne umem da se cenkam

Comment

Working...
                          X