Ako može neko da mi napiše adrese sajtova polovnih automobila u Nemačkoj kao npr.mobile.de,ne mogu da se setim nijednog drugog,a drugaru treba da nabavim jer hoće da pogleda što više sajtova da izabere koji auto da uzme sebi,pa ako može neko da mi pomogne bio bih mu veoma zahvalan
Adrese sajtova automobila u Nemackoj
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by overspeed_1976
Comment
-
-
U principu u pravu si, uz mobile.de i autoscout24.de su ove adrese sve shto ti treba da iskopash neki polovanjak iz shvabije...
BTW. Nema na chemu
Pozz =]
Comment
-
-
ipak vecina nas bolje zna engleski nego nemacki...tako da se ja nazalost ogranicavam na www.autoscout24.hr i www.mobile.de pa prebacim na engleski jezik =]Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Nema tu puno filozofije:
kad otvorish stranu trazhish "Gebrauchtwagen" (polovni, tj. korishceni automobili), odaberesh parametre iz "padajuceg menija" (godishte, snagu motora, cenu itd) i kliknesh na "Suchen"
Kad vidish u napomeni "umfall" ili "schaden" begaj - prvo znachi auto iz "saobracajke", dakle oshtecen, a drugo znachi kvar, pa npr. "Motorschaden" znachi kvar na motoru. Izborom opcije "Umfallfrei" ce ti server "izbaciti" samo vozila koja NISU chukana, tj. oshtecena.
U principu, to je to...
Ah, da: i ako je pored cene navedeno MwST to znachi da je urachunat popust za izvoz u zemlje van EU, ako nema ove oznake to je cena za kupce unutar EU. Na tu cenu odma' otfikarish 16% (visina poreza), i tad dolazish na stvarnu cenu koju bi ti, kao drzhavljanin SCG, trebao da platish za dotichni auto. Postoji i opcija placanja tog poreza uz naknadan povracaj, shto je malo vishe "birokratska" varijanta...
I, ne zaboravi, staro, dobro cenkanje...
Pozz
Comment
-
-
Ah, da: i ako je pored cene navedeno MwST to znachi da je urachunat popust za izvoz u zemlje van EU, ako nema ove oznake to je cena za kupce unutar EU.
Comment
-
Comment