Imam mali problem sa podesavanjem i, eventualnim servisiranjem razvoda TV instalacije u stanu. Imam uradjenu instalaciju sa pojacivacima, prigusivacima i kako se to vec zove za TV i kablovsku instalaciju u stanu - dakle, svakom kanalu se moze podesiti snaga, itd. To bi trebalo da mi se ponovo podesi, jer se snaga SBB i jacina signala vremenom malo menja, mesaju se kanali, itd. Eventualno i da se otkloni neki sitni kvar posto mi izgleda jedan od TV-a ne dobija nikakav signal, dakle mozda je neki kabl u maleru, sta znam...
Elem, forma koja se profesionalno bavi ovakvim stvarima, ima li ko preporuku? Ne trebaju mi priuceni majstori koji od investicija i znanja imaju 3 dana prakse u kablovskom operateru i osciloskop za merenje signala, vec ozbiljne firme koje ce znati o cemu se radi i ponuditi servis ili popravku po potrebi.
Sa firmom koja je radila instalaciju, SIGEL, ne bih vise da radim...
Elem, forma koja se profesionalno bavi ovakvim stvarima, ima li ko preporuku? Ne trebaju mi priuceni majstori koji od investicija i znanja imaju 3 dana prakse u kablovskom operateru i osciloskop za merenje signala, vec ozbiljne firme koje ce znati o cemu se radi i ponuditi servis ili popravku po potrebi.
Sa firmom koja je radila instalaciju, SIGEL, ne bih vise da radim...
Comment