elektro motor starter box wiring

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

elektro motor starter box wiring

prvo nemam pojam kako so po naski zove mag (starter box )

uzeo sam neku mrcinu od kompresora i na njemu nije bilo starter kutije , tako da sam narucio novu sa grejacem za motor koi imam sada , sve sam spoio od utisnice do starter kutije pa do regulatora pritiska i u motor , problem je u tome sto sklopka u starter kutiji nece sama da se startuje kada se struja pusti do nje , imaju dve crvene zice na njoj za koje nemam pojma cemu sluze , sada znali iko sta sam preskocio i kako ovo spoiti kako treba , u sredini sklopke je crveno dugme koje kada stisnem motor radi sve dok drzim to dugme

_Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: elektro motor starter box wiring

Te dve crvene okidaju odnosno gase sklopku kod preopterećenja. Koliko ja vidim na drugom kraju kotve (ispod debele zelene žice gore) nemaš nikakvu žicu i zato neće da okine (tu treba sa crne koliko mi se čini (ako nije interno prevezano), ovako da slike ne vidim, a uputstvo je da se ukakiš).

unimer pa premeriti i/ili probati dok ne škljocne kotva, posle je lako...

O kakvom grejaču pričaš, nema tu nikakvog grejača?

edit: U suštini prvo napraviš sve bez ove dole zaštite (ona zna jako da zbunjuje ljude) kao klasičan relej, i onda samo umetneš zaštitu (te dve crvene na jedan kraj kotve)...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• SAAB PoWeR
      CBC Senator XXL
      • 26.04.2005
      • 1394

(grejac) tako ga oni ovde, mali sjajni limic u donjoj manjoj sklopci (restart dugme)
      ispod zelene zice nije nista skopcano , merio sam voltazu i tu pokazuje 110 V sada jedino ako cela sklopka neradi na 220 v a ne na 110 v

nebi da bockam zice okolo , nije 12 v pa da osigurac samo plane a i drmala me struja davno

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394

evo bas se vrati iz garaze , konektovao zicu sa crne na konektor iza zelene i cudo proradi
        bezopasni svaka cast uputi me na pravi put vec treci dan studiram sta je problem
        samo sada moram sve prespoiti , zice moraju ivi direktno na motor a ne na regulator pritiska , ali jedna sa crne ide na regulator i vrace se iza zelene

Comment

Working...
        X