Reprezentacija SCG, EuroBasket 2005 - bedak :-(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Reprezentacija SCG, EuroBasket 2005 - bedak :-(

Sad odgledah ovu bruku od utakmice SCG - Francuska, i ne mogu da verujem... Shta se deshava sa nashom kosharkom, ovo je vec postala tradicija na posledja tri velika takmichenja da ispadamo pre polufinala, ili u najmanju ruku pre chetvrtfinala...
    Mislim da igrachki potencijal postoji, ali takva neuigranost, bezidejnost, pasivnost, igra bez koncepcije i ritma... Dobili smo dve reprezentacije "pionire" u zavrshnicama evropskih prvenstava, a od obe evropske smo glatko izgubili... Kad se setim ekipe sa Divcem, Saletom, Pedjom, Savicem, Paspaljem... Brooka shta se sad deshava...

Mislim da Zheljko Obradovic treba posle ovoga da se povuche sa mesta selektora i vishe se ne priblizhava klupi reprezentacije. To uostalom i ochekujem da ce da uradi...

BTW. Sad uvidjam zashto je Pedja Stojakovic izjavio da nece obuci dres sa drzhavnim grbom sve dok je na klupi Zeljko Obradovic...

Bez vezze...
    http://www.bmw.tv
  • Sasha
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 4126
    • Novi Sad

Ja ne vidim zasto je Stojakovic to rekao,ali isto tako ne vidim ni zasto je Obradovic posle debakla na OI ostao na klupi.Ova generacija nema m..a,nema coveka koji ce preuzeti odgovornost.
    www.arcs.org.rs/forum

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Bas me z..., kao i za ostale sportove sa loptom.

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

Bruka nevidjena. I treba da izgube kad nemaju pojma. Mislim bilo bi lepo da su pobedili i da uzmu prvo mesto ali sa onakvom igrom nema sanse dok se nesto ne izmeni korenito...
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Davor
          CBC Senator XXL
          • 02.03.2005
          • 498
          • Novi Sad

Bio sam na utakmici i šta drugo da kažem,od gotovog pravimo veresiju i dobijemo k***c u zube.
          Na navijanje se sada nisu mogli ni najmanje požaliti ,ali džaba

Comment

• Wartburg
            CBC Senator XXL
            • 01.02.2005
            • 663

E Srbende, kad pobedjuju svi smo uz njih i pijemo u njihovo ime. Kad gube onda im majku.
            Ja nisam gledao utakmicu jer nisam bio kod kuce.
            Izgubili? Pa sta sad, bice bolje sledeci put, ne mogu stalno da budu najbolji.

PS Ja se uzdam u nase odbojkasice da ce nesto da urade.

Comment

• HotDog
              CBC Senator XXL
              • 06.05.2005
              • 965
              • BSG 75 (011)

A odbojkasice pratis zbog tehnike ili... ?
              Sto neko rece za kosarku, ne mozemo stalno da dobijamo, ali problemi ocito postoje, na celu sa Obradovicem, pa team spirit, a to je vec samo po sebi veeeeliki problem..uglavnom, u pravu je covek kad kaze da ih treba ostaviti na miru i ne psovati im majku..
              Mene mnogo vise nerviraju naslovi po novinama, pre tekme, a videcete sutra i posle...

Comment

• Delkan
                CBC Senator XXL
                • 14.06.2005
                • 829
                • 60 km From BG,West

Originally posted by Sasha
                .Ova generacija nema m..a,nema coveka koji ce preuzeti odgovornost.
                Velika istina!

Comment

• CLD
                  CBC Senator XXL
                  • 08.02.2005
                  • 1225
                  • Belgija - ranije Luna-Chico

I ja sam razocaran, ali svemu dodje kraj pa tako i nasoj dominaciji u kosarci. Medjutim gorak ukus ostaje jel su nas pobedili ljudi koje smo mi naucili da igraju istu.
                  Nemoj mnogo ni da se uzdas u odbojku jel imamo diletanta za trenera tako da je puka sreca ako uradimo nesto. Sutra ce verovatno da nas izuju Azerbejdzanke.

Comment

• Wartburg
                    CBC Senator XXL
                    • 01.02.2005
                    • 663

Originally posted by lanMi
                    A odbojkasice pratis zbog tehnike ili... ?
                    Pa sad...
                    Azerbejdzanke su sto je najsmesnije dosta jake ipak su skorije izlule Poljakinje koje su EP prvakinje.
                    Pratim ja odbojku, doduse zensku.

Sto se tice kosarkasa nesto malo sto sam gledao ,delovali su mi nekako napeto ne znam kako da se izrazim, jer svi od njih ocekuju medalju pa su mi delovali nekako pod velikim pritiskom usled toga sto se igra kod nas.
                    Sad, opet morao bih celu utakmicu pogledati, pa onda i davati neki komentar.
                    No dobro, ove godine su nas vaterpolisti obradovali vise nego ikad.
                    A mene bogami i juniorke (odbojkasice naravno ).

Comment

• Wiz
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3104
                      • Nish

Originally posted by Luna
                      I ja sam razocaran, ali svemu dodje kraj pa tako i nasoj dominaciji u kosarci. Medjutim gorak ukus ostaje jel su nas pobedili ljudi koje smo mi naucili da igraju istu.
                      Nemoj mnogo ni da se uzdas u odbojku jel imamo diletanta za trenera tako da je puka sreca ako uradimo nesto. Sutra ce verovatno da nas izuju Azerbejdzanke.
                      Jesam ti lepo govorio da se manes tih penzosa i ides u Frankurt na sajam

Comment

• Dutchman
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 741
                        • Vracar centar sveta

a gde se to igralo dajte ljudi nije valjda da ste ochekivali neshto bolje ... ja sam od domacih sportista odavno odustao i bukvalno nepratim nijedan sport kod nas a bogami n i u svetu... pogotovo ove sa loptom od 20-30cm

pratite bagminton nema nervoze nashi ne uchestvuju i svi su zuti tako da ako odesh do wc-a mozesh uvek da mislish da je tvoj kandidat onaj koji pobedjuje...
                        Prevelika slika u potpisu!

Comment

• Vlada_nbgd
                          CBC Senator XXL
                          • 11.09.2005
                          • 1066
                          • Novi Beograd/Topcider
                          • ford focus sport pack

FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• overspeed
                            CBC Senator XXL
                            • 24.05.2005
                            • 2779
                            • Kosovska Mitrovica

Auuuu, TEK SAD vidim koliko je svet na ovom forumu zagrizhen automobilima i samo automobilima!
                            Nikoga ne boli pimpek za basket...

Automobili i forum, forum i automobili, automobili i forum, forum i automobili, klopa i pivo, automobili i forum, forum i automobili, automobili i forum, forum i automobili, devojchica, automobili i forum, forum i automobili, automobili i forum, forum i automobili, klopa i pivo, forum i automobili, automobili i forum...

http://www.bmw.tv

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

CannonBall Community - Cars, Clubs & Tuners
                              ALFA AUDI BMW FIAT FORD HONDA MB NISSAN OPEL PEUGEOT SAAB SKODA TOYOTA VW VOLVO ZAJEDNICA gde se okupljaju eksperti auto zanata

Ja ovde ne vidim nikakve lopte
                              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                              X