Potrebna pomoc od Beogradjana ili Novosadista :P
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Potrebna pomoc od Beogradjana ili Novosadista
Naravno da ima ali momentalno nem u velicini za njega a bas je zapenio za njega..
Cena je ovde 70€ za njega inace, otprilike alko ga uzimam sa neta iz USA ispadne sa svim troskovima isto toliko kad dodje do mene a tamo je problem sto su velicine S, M, L, XL i XXL i nemam odgovora na mail od amera za velicini S jer kod nas su ako je velicnia izrazena u CM-LONG znamo za koji je uzrast. Velicine po amer sistemu korsitimo samo radi debljine osobe i namenjene su za odrasle osobe.
Drugim recima uzeo ni macku u dzaku ako je iz US, zato trazim feedback od vas koji mozda natrcite negde i mozete na lici mesta da napomenete da je za klinca koji je 148cm visok.
Jasnije?
Pozz BoostAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pričali smo već o tome, ovde ti napišu neke mere (za bebe 20-40-60-80 pa onda to prelazi u 2-4-6-8 (nisu godine)) ili godine ili (ređe) to za koju visinu deteta ali znaju prodavačice kad kupujemo za nekog poklon samo kažeš dužinudeteta... naravno ova mera sa godinama nema veze, moja klinka sve nosi za 10-12 godina a ima 4, jeste malo viša za svoje godine ali i njihove mere su za patuljke.
To sa l, xl i xxl za majce kao i za farmerke 36-42 imam u svim veličinama i sve su mi dobre, kako ko našije koju etiketu na koju veličinu, ništa bez probanja.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
OKKI, Hvala na upozorenju Gorane
Nego, khm.. moglo bi se ocekivati da je sa majcom iz Srbije ista stvar ili?Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
A šta da očekuješ, sve je kina (i okolne zemlje) u svim fansi radnjama koje prodaju firmirane proizvode, ili novi pazar (što je kvalitetna roba).
Na početku sezone u nekom fensi butiku tipa Zara mom najmlađem bratu košulju (najobičniju) prodaju po 14.500 dinara i zarade 100000000000000000000000%, na kraju sezone kad je to već zastarelo onda ta ista ide na popust (kako to kod nas kažu SALE, u svakom izlogu neki SALE daje popust) od 7000000% i prodaje se za 4500 i svi srećni (i sa tim popustom imaju milion posto zarade).Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Okki, onda shvatam da je najbolje odustati od potrage ..
10x anyway
LockAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment