"stranci"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivan_E39
    CBC Član
    • 29.06.2010
    • 20
    • france

"stranci"

Pozdrav ljudi, evo jednog pitanja na koje nikako ne mogu da nadjem odgovor, moze li se ikako voziti u srbiji auto sa stranim tablicama, sa nasom(medjunarodnom) dozvolom? Auto je od brata, postoji li ikakvo ovlascenje, potvrda itd, sa kojim bi ja vozio auto kod nas, ne bezim od toga da osiguram auto na mene ako je ikako moguce, kod nas ili u inostranstvu... Licno sumnjam u sve ovo, ali opet da pitam!
  • TheWickerMan
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2007
    • 791
    • DE
    • AR Giulietta TCT

Re: "sranci"

Koliko ja znam,JOK !

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Re: "sranci"

Da li osoba koja bi vozila auto u Srbiji ima srpsko drzavljanstvo i papire? Samo strano? Oba?

Ako osoba ima nase papire sa prijavljenim prebivalistem i boravkom u Srbiji = NE
      Dvojno drzavljanstvo Srbije+xxx zemlje, s tim da boravak u Srbiji nije odjavljen, bilo da se koriste strana dokumenta (vozacka, LK ili pasos) ili domaca = NE

Ako ima strano drzavljanstvo i dokumenta te strane drzave = DA
      Drzavljanstvo Srbije, sa odjavljenim boravkom radi privremenog rada u inostranstvu = DA
      Dvojno drzavljanstvo Srbije+xxx zemlje, sa inostranom adresom prebivalista upisanom u pasos Srbije, nebitno da li se koristi nasa ili strana vozacka = DA
      Dvojno drzavljanstvo Srbije+xxx zemlje, sa domacim prebivalistem i privremenom odjavom boravka u Srbiji radi rada u inostranstvu, nebitno koja se vozacka koristi = DA
      Auto registrovan na rent-a-kar, u bilo kojoj varijanti = DA
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Re: "stranci"

Ovaj odgovor treba da ide u lepljive posto se isto pitanje postavlja xy puta na forumu.
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Re: "stranci"

a kako je xy puta odgovoreno - katanac
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
          X