30. okt 2010 Centar Beograda bez strruje

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Re: 30. okt 2010 Centar Beograda bez strruje

Originally posted by Chubbs
    jeste, svajcarac je dobar i fin jer mu je to u genima. vazi.
    To mu nije u genima, već se uči od malena. Moja supruga je 8 godina provela u inostranstvu studirajući i radeći, a pre toga 16 godina živela u Srbiji. Evo sada i posle 6 godina života u Srbiji ima navike sa zapada.

Pojavili su se pre 6 meseci reciklažni kontejneri 800 metara od zgrade i njoj nije teško da 3 vrste đubreta sortira i nosi pešaka, jer neće da zagađuje prirodu još i vožnjom kola. Vozi Passata CC diesel Evro 5 službeni i pita se koliko to zagađuje prirodu. Može da pređe milion km mesečno na račun firme i niko je neće pitati, ona ide pešaka ili biciklom na pijacu do super marketa. Kada sam ugrađivao plin u Vectru C, iako ima strah od njega, prihvatila ga je jer je ekološko gorivo.... Nikada joj se nije desilo ni papirić da baci van korpe, bilo da smo u prirodi, na plaži ili gradu...

Uvek misli na ljude koji nemaju, garderobu koju neće da nosi daje onima kojima treba, vrlo blagonaklono gleda na manjine i vrlo prekorno na tajkune.

Dok ja, koji sam odrastao na BG asfaltu, bez obzira na visoko obrazovanje, master, kulturu koju imam i sl..., kada sam umoran ili nervozan UVEK radim suprotno i kritikujem je što je takva.

Kada sam renovirao stan, ona je htela da zove nadležnu službu da odnesu šut, a ja sam rekao majstorima da tovare i ne interesuje me šta će da rade sa tim.

Koliko god tržnih centara da se izgradi, stranih brendova da dođe u Srbiju i sl., nama nema pomoći dok ne budemo pokolenja učili koje su bitne društvene vrednosti, a ne egoizam.

U zgradi ne možemo da se dogovorimo oko zamene nekog ventila na vertikali koji mene nervira, i nije problem u kinti, ja bih platio čitavih 300 kinti, a komšija ga ugradio, ali neće da dozvole da se cela zgrada zatvar zbog par kapi..

E to je Srbija, u se', na se' i poda se'...
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by Chubbs
      jeste, svajcarac je dobar i fin jer mu je to u genima. vazi.
      uh.. šablon je u pitanju i ništa drugo, elem,standardizacija na nacionalnom nivou.
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

rajmax, ona tvoja prikolica sto je neki dan proskakutala ispred moje firme zakacena za audi, je l to srpska pirkolica, vulgaris domestica, obicna domaca. jesi bio sa njom u evropi?
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• rajmax63
          CBC Prijatelj
          • 02.04.2005
          • 1415
          • Bačka Palanka
          • AUDI A6 2.0TDI 170KS

jeste Srpska prikolica moj rucni rad i radjena je jos pre 25 godina po standardu Nemačkih prikolica tj torzione osovine i ne skače nego pliva i možeš u njoj vodu nositi
          bila je u Evropi bar jedno 8-10 puta i to do Nemake ,Austrije i Italije

kada bi bar pola Srbije imalo takvu prikolicu nebi bilo otpadanja točkova i vožnje bez svetlosne signalizacije na istima

znaš da sam veoma savestan što se tiče takvih stvari a pogotovo tehničke ispravnosti auta i prikolice
          moja prikolica predje godišnje bar 15.000-20.000 km pa koliko je to za 25 godina, a nikada nije ostala na putu

provozaću te jednom sa zakačenom prikolicom bar 160-180km/h, a može i 200 km/h pa ćeš onda imati komentar kako ide i kako se ne čuje da ide za autom i kako ide bolje od auta i kao ne koči auto
          blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
          Audi ima crveno T

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

vidis kako reagujes kad neko dira nesto sto tebi znaci
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• rajmax63
              CBC Prijatelj
              • 02.04.2005
              • 1415
              • Bačka Palanka
              • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Eh nije to za poredjenja kao ti mene diraš , ali neću više o tome i nije lepo da offiramo temu
              blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
              Audi ima crveno T

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Onda je došao šumar i isterao nemce i partizane iz šume....
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                X