Prekoracenje od 25 km/h u naseljenom mestu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ASTRAOPC
    CBC Član
    • 16.06.2010
    • 70
    • Cacak

Prekoracenje od 25 km/h u naseljenom mestu

14 oktobra su me zaustavili i napisali zapisnik, po novom Zobs-u. Znaci kazna od 6000 mesec dana zabrane i 4 kaznena poena.

Takodje u novom zobsu pise da ti poziv moraju uruciti 15 dana od nacinjenog prekrsaja a ti imas 30 dana od nacinjenog prekrsaja posto primis poziv od suda da napises zalbu.

Eto prodje 15 dana i meni sud nije poslao nikakav poziv? Sta da radim posto mi je ovo prvi put da me kazne? Da li je moguce da su mi oprostili?
  • Zloca
    CBC Senator XXL
    • 21.12.2005
    • 510
    • Novi Sad
    • Astra bertone turbo

Re: Prekoracenje od 25 km/h u naseljenom mestu

Moj tast je bio pre 10-tak dana kod sudije za prekrsaje a napravio je prekrsaj pre 3-4 meseca. Vozio je preko 30km/h od dozvoljene.
    MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• Azrael
      CBC Senator
      • 29.06.2006
      • 278
      • Kragujevac

Mene je sad u petak uhvatio radar, vozio sam 21 preko ogranicenja, i policajac mi rece da ce poziv kod sudije da mi stigne posle Nove godine, tako da to 15 dana od nacinjenog prekrsaja mogu da okace macku o rep....

Comment

• DJORDJEVIC
        CBC Član
        • 11.08.2007
        • 80
        • Mladenovac

Pazite se poceli su na kvarno da rade mene zaustavljaju u subotu uvece na izlazu iz Arandjelovca i kaze prvo da sam prekoracio brzinu za 11km/h pa me pozvao do auta gde mi pokazuje brzinu od 78km/h da je moja na sta sam mu odgovorio da sam toliko isao ne bu mu ni stao!A oni u cudu vracaju dokumenta i izvinjavaju se.

Comment

• ASTRAOPC
          CBC Član
          • 16.06.2010
          • 70
          • Cacak

Originally posted by Zloca
          Moj tast je bio pre 10-tak dana kod sudije za prekrsaje a napravio je prekrsaj pre 3-4 meseca. Vozio je preko 30km/h od dozvoljene.
          Kako je prosao jesu li ga kaznili?

Comment

Working...
          X