Potreban pravni savet, imam ozbiljan problem na fakultetu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Re: Potreban pravni savet, imam ozbiljan problem na fakultetu!

A ti profani sto su popili otkaze, jel to ona ekipa sto je provalila finansijske i ostale malverzacije kod tebe na faksu? Cuo sam da je na kraju dosla i komisija iz ministarstva, pojeo vuk magarca, a profani popili otkaz. I klopa i pice na kraju al za pogresnu ekipu.
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Ma jok, ljudi nemaju veze sa tim. Samo se ne slazu sa dekanom.

Mada danas su mi bas javili da su svi vraceni na posao )) prosto cudo neko... I naravno da ce glavonje da ostanu. Kapiram da lepe pare trpaju ud zep i nikom nishta. Ali to je potpuno druga prica

I love my

Comment

• MOSLER
        CBC Senator XXL
        • 27.05.2005
        • 1064
        • Niš

Neovlašćeno prisluškivanje i snimanje je krivicno delo
        (1) Ko posebnim uređajima neovlašćeno prisluškuje ili snima razgovor, izjavu ili kakvo saopštenje koji mu nisu namenjeni, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom od tri meseca do tri godine.
        (2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kazniće se i ko omogući nepozvanom licu da se upozna sa razgovorom, izjavom ili saopštenjem koji su neovlašćeno prisluškivani, odnosno tonski snimani.
        (3) Ako je delo iz st. 1. i 2. ovog člana učinilo službeno lice u vršenju službe, kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina.
        A takodje je i zloupoupotreba sluzbenog polozaja, kako se moze protumaciti ponasanje zaposlenih na fakultetu koji su te neovlasceno saslusavali. To sto su oni nasli na Facebook-u neke komentare koje ste navodno pisali tvoje kolege i ti ne mora da ima ama bas nikakve veze sa tobom, svako danas moze da se registruje na Facebook-u, Myspace-u i itd. pod bilo kojim i bilo cijim imenom, tako da to nisu autenticni podaci (koliko samo stotina profila imaju poznati glumci i pevaci na tim drustvenim mrezama koje su otvorili njihovi obozavaoci).
        Dalje, odstampane internet stranice sa komentarima koji vise ne postoje ne predstavljaju nikakav dokaz, odnosno nista sto neko ne moze da odradi u Photo shop-u. Bio bi na primer fazon da se pojavis na taj zakazani razgovor sa Photo shop-om odstampane internet stranice sa Facebook-a na kojoj tvoj dekan na svom profilu psuje svoje kolege ili razmenjuje socne komentare sa nekim pripadnicim Gay populacije
        Odi lepo sa advokatom na fakultet i pusti njega da im objasni koje su zakonske posledice njihovih dosadasnjih postupaka i koliko to moze daleko da ode, narocito ako se za ceo slucaj zainteresuju mediji a potom i nadlezni organi, pa pocnu da njuskaju i istrazuju zakonitost pojedinih odluka koje donosi rukovodstvo fakulteta, nacin njegovog poslovanja i trosenja stretstava iz budzeta istog, kriterijumi prilikom zaposljavanja itd.( upotrebi mastu)
        Verujem da ce posle toga odmah "uvideti" da su ishitreno reagovali i da je sve to bio samo jedan veliki nesporazum.

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Potpuno si u pravu. Inspekcija je dolazila, bilo je pomena finansijskih malverzacija na mom faksu, ali to je neshto utihlo. Ne znam tacno o cemu se radilo, ali bilo je u novinama. Ali svakako advokat ide samnom, i prica u moje ime. Mozda se cak ja ne pojavim, nego samo advokat.

I love my

Comment

• HachiRoku
            CBC Veteran
            • 24.04.2008
            • 185
            • Akina

Originally posted by Kanarinac
            Inspekcija je dolazila, bilo je pomena finansijskih malverzacija na mom faksu, ali to je neshto utihlo.
            to znaci da je i inspekcija postala finansijski malverizovana
            Potpis nije po pravilima foruma... A sto???

Comment

• SALE
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2005
              • 841
              • Banovo Brdo

Kako ces dokazati da su te snimali, ja bih obavezno isao sa advokatom bolje da budes na licu mesta nego da ti on prepricava posle.

Comment

• stefanves
                CBC Senator XXL
                • 10.12.2006
                • 1351
                • BG

Vi mozete da odgovarate samo za klevetu i uvredu casti, i to bi bilo to.
                Mada, formulacija 'JA MISLIM...' ne ide u tom kontekstu, al' avaj, vidis da ima nekih koji to ne znaju.

Moj komentar na dogadjaj je da je sve otislo u k.... . Neko je pomenuo Severnu Koreju, hhhh, tamo bar znas da ne smes nista da kazes/uradis, ovde mislis da smes da imas svoje misljenje pa onda dobijes pec! po prsticima.

Savet: Digni buku i galamu(kulturno, samo sa povisenim tonom) i trazi naknadu za pretrpljeni stres, strah, bojazan... Realno, nije bas svejedno kada te ispituju, dosadjuju ti glupostima.
                Pod naknadom smatram novcanu naknadu. Mogao bi direktno i kod dekana da ides. Mozda je razuman covek
                Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• tomamega
                  CBC Senator XXL
                  • 19.03.2009
                  • 715
                  • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                  • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Originally posted by Dzoni_mkv
                  Kanarinac, jel imas brata/sestru/drugara koji ce da ode sa tobom i advokatom i da kaze ja sam napisao to koristeci njegov nalog? Prosto. Ko moze da dokaze da si to bas TI napisao. Nisi ti nekom dao automobil ili pistolj pa je ovaj nesto uradio, vec nalog na Facebooku a to nigde ne pise da je zabranjeno. Ode lepo i jos mu u facu kaze da je svo to sto je nepisano i da je to njegovo misljenje i stoji iza toga Steta sto nisam blize evo ja bih otisao i rekao ja sam bio kod njega kuci ukucao sam to i to korisnicko ime sa tim i tim passwordom i napisao da je taj sto sedi ovde, a cija je sujeta k'o kuca, m@jmun, derpe, ret*rdirana biiiip! i sve sto mi kazes To je moje licno misljenje zato sto mi se ne svidja njegova faca i za moze da me uhvati za onu stvar. Kraj. Mogu da ti pljunu pod prozor.
                  A za snimanje diktafonom, pitaj advokata, mislim da je to zabranjeno.
                  Na tvoju žalost, odavno postoji mogućnost da se precizno otkije sa kog računara je poslat mail, napisan post itd. Naime, svaki računar ima jedinstvenu identifikaciju na mreži, nešto kao JMBG za pojedince. Samo je potreban nalog suda i tvoj ISP mora da obelodani podatke. Tako su između ostalog uhapsili one koji su pretili Tadiću i paradi ponosa. Jedini način za je možda poslati post iz internet kafea, mada i tu sada ima velikog brata, koji beleži sve...

Iskreno, taj tvoj faks mi liči na sve osim na faks.

Comment

• stefanves
                    CBC Senator XXL
                    • 10.12.2006
                    • 1351
                    • BG

@Tomaomeg
                    C'mon man! IPS, IP ili sta vec je isti za sve racunare jedno korisnika koji idu preko rutera, vecina rutera su wireless ruteri(cak i oni ADSL). Zastita je prilicno slaba, neko mu je stajao ispred kuce i napravio sikjuriti brich.
                    Cime je on obavezan da mora da ima bezbednu mrezu i koji je on ugovor potpisao da odgovara za provaljivanje te mreze.
                    Zatim, kompjuter ne koristi samo on, nigde nije potpisao da je njego eksluzivno. FF, Opera, GC...i ostali cuvaju passworde, tako da tudji racunar moze da koristi svako. Uostalom, nekome ukradu auto i izvrse krivicno delo, pa mu vrate auto sav izresetan ispred kuce. Ko ce da odgovara? Pa nije ga on vozio, tj. ne moze da se dokaze da ga je vozio!

Ako cemo vec da idemo do srzi, daj onda da idemo kako valja.

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

1300 postova si napisao sa 10 ip adresa. sa trenutne 64 posta. poprilicno lako te mogu naci, samo ako hoce.
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• stefanves
                        CBC Senator XXL
                        • 10.12.2006
                        • 1351
                        • BG

Hhhh, da, i?!
                        Jesam li ovo ja ili neko drugi? Kako ces to da dokazes?
                        Imam WiFi u kuci, neobezbedjen jer ne umem da ga obezbedim, kako znas da se neko nije nakacio pa koristi moju IP adresu?

Kako ti znas da ja ne koristim tudju IP adresu, odnosno tudji host?

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

ma vazi sto bi bio tako drcan da ti dodju njih cetvorica sto jedva staju u intervetni dzip.
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• stefanves
                            CBC Senator XXL
                            • 10.12.2006
                            • 1351
                            • BG

Moj prijatelju, kolega sa foruma, sa ovom izjavom si me tako razocarao da to ne mogu da ti opisem.
                            Toliko je glupa, da gluplja ne moze da bude.

To je NAS GLAVNI PROBLEM, sto pravo, biti upravu merimo time ko je veci, koliko jednako velikih moze da stane u dzip, a ne da li si ti upravu ili ne.
                            Ti bese imas neki biznis?
                            Da kazemo da imas. Sta ces da uradis kada ti budu dosla ta cetvorica smekera i rekla da im dugujes 200-300 eura mesecno?

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

o cemu pricate vas dvojica? i nad popom ima pop i pitanje se samo dokle si spreman da ides. kraj batine se zna gde je...

a sto se tice relacije IP i facebook, od toga nema nista jer nesto se ne secam da su nasli one koji su pretili tadicu, jedno a drugo katarinac nije nikome pretio samo je nekog namazo govnima sto nije krivicno delo.
                              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• stefanves
                                CBC Senator XXL
                                • 10.12.2006
                                • 1351
                                • BG

Upravo to, i nad kadijom sudija.
                                Ako ces ici logikom koju je Chubs profurao, ima da pusis kome stignes.
                                Inace, 206ica je pravi primer kako treba raditi. Aj da vidim da njega neko ********, ima da mu oduzme sve

Comment

Working...
                                X