ps3 ili xbox 360

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

ps3 ili xbox 360

Znaci izlazim u susret prijatelju i otvaram temu sa ciljem da mu pomognemo u odabiru...
    Covek vise nema ni vremena ni volje da prati nadogradnju svog pc-a u smislu grafike i procesora kako bi igrao igrice....Posto je u skorije vreme kupio i novu tv komodu na kojoj se ukazalo mesto za neku konzolu resio je da istu kupi.....Lomi se oko PS3 ili xbox-a.
    Ja sam odavno vlasnik PS3 ali skoro vise od pola godine istu nisam koristio za igranje....Vise je koristim kao rezervni internet racunar i kao video plejer.....Tako da moje misljenje ne uvazava jer nije "merodavno"
    Znaci covek je cist gejmer i najvise voli kad dodje sa posla da pola sata odmori glavu u nekoj pucacini ili voznji......Ostale stvari kao sto su podrzani video formati kod video konzole mogucnost instaliranja linuxa i koriscenja interneta na nekoj od konzola ga uopste ne zanimaju.....
    Ono sto ga najvise zanima je koja konzola daje bolji ugodjaj u igranju,za koju se konzolu prave bolji naslovi i koja se konzola kasnije lakse moduje zbog koriscenja bekapovanih igrica (citaj besplatnih downloadovanih).
    Ono sto smo dosad iskopali na ovom a bogami i na mnogoooo drugih foruma je bajato......Znaci rasprave koje su se vodile kada su se uredjaji pojavili a to je bilo sad vec davno.....
    Interesuje ga takodje koliko je upotrebljiv kintetik senzor dali ga je neko koristio i dali se prave neki ozbiljni naslovi za ovu napravu ?
    Inace da napomenem da obadva uredjaja kostaju skoro isto ili je razlika nekih 20 ili 30 eura i obadva dolaze sa pojednom totalno ne zanimljivom igricom stim da xbox dolazi sa kinetik senzorom......
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Re: ps3 ili xbox 360

da se ja pitam, izabrao bih ps3 zbog moguceg jailbreak-a i izbora igrica..

Takodje bih kupio dodatni kuler jer te konzole znaju da riknu od temperature (na ps3 YLOD a na xbox RROD) a ventilator koji izvlaci bi spasio muku

jel razmisljao mozda o Nintendu Wii?

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Ne širi dezinformacije
      Prvo, soniju ne treba nikakav dodatni ventilator jer ne crkava od temperature (vrlo je mali procenat crkavanja, konzola je dobro napravljena za razliku od xbox-a).
      Drugo, što se tiče piraterije na ps3, to je dosta komplikovanije nego na xbox-u. Piratske igre rade samo na fw-u 3.41, napravili su skoro mogućnost vraćanja na tu verziju sa 3.50, ali je soni već u međuvremenu izbacio 3.55 (moraš da imaš najnoviju verziju ako hoćeš bilo šta da igraš onlajn). Znači za te potrebe treba ili naći ps3 sa 3.41 firmverom ili sa 3.50 i sačekati da se obnaroduje softver za tu verziju. Gubiš onlajn, mučenje je za nove igre koje će zahtevati novi fw jer će stalno morati nešto da se apdejtuje i budži ako hoćeš pirate.
      Poenta: Ako je ideja da se igraju igre za džabe, a ne kvalitet samih igara onda xbox. To je uglavnom izbor klinaca koji imaju vremena da igraju sve igre koje izađu pa im se ne isplati da ih kupuju.
      Ako čovek hoće da igra dobre igre, onda nema drugo nego ps3. Kupiš original, sedneš kao gospodin čovek i igraš, nema maltretiranja sa skidanjem, firmverima, glupostima, a možeš i online ako hoćeš. Da ne pominjem ps3 ekskluzive...

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

PS3 i GT5 = kraj price, nema dalje.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• mistermobil
          CBC Senator XXL
          • 09.11.2008
          • 469
          • pecinci

Definitivno PS3..bolji izbor naslova,masovnost,popularnost,bolja i izdrzljivija masina.
          Ko leti,vrijedi
          Ko vrijedi,leti
          Ko ne leti,ne vrijedi..
          (Grunf,TNT..)

Comment

• Uzelac
            CBC Senator XXL
            • 03.12.2006
            • 1717
            • munZe

XBOX ima dve prednosti, cena i piraterija.
            PS3 ima kvalitetnije igre, hardver je bolji, problema gotovo i da nema ali ces igre placati 1000-8000 dinara. JB za PS3 bih zaboravio za sada.
            work in progress

Comment

• X9
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2005
              • 3179
              • Wien-Sabac
              • RX-8 i X-9

PS3...tachka...
              "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Pele
                CBC Senator
                • 01.07.2006
                • 262
                • Požarevac

A zašto svi pričate kao da za PS3 nema narodnih igara?

Moj glas je oduvek išao za PS3, a od kada je provaljen i JailBreak, onda definitivno i samo PS3 .....

Comment

• Uzelac
                  CBC Senator XXL
                  • 03.12.2006
                  • 1717
                  • munZe

Konzola ne sme biti upgradeovana preko 3.41 sto znaci da ta konzola ostaje u "sredina 2010te" i nema online-a.
                  Meni "to nije to" u tom slucaju.
                  work in progress

Comment

• Pele
                    CBC Senator
                    • 01.07.2006
                    • 262
                    • Požarevac

Obzirom da je rekao da mu treba pola sata posle posla da se malo opusti, mislim da njemuneće smetati ... i ne bih baš rekao da je na polovini 2010, više je negde ovamo ka kraju .....

Opet, izbor je ogroman i za te uslove.

A online .... pa šta znam. Meni uopšte nije bitan.

Comment

• zmaj_pa
                      CBC Senator
                      • 13.05.2007
                      • 232
                      • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Reseno.....Sony trojcica i teraj...
                      danke vielmals

Comment

• Uzelac
                        CBC Senator XXL
                        • 03.12.2006
                        • 1717
                        • munZe

Originally posted by zmaj_pa
                        Reseno.....Sony trojcica i teraj...
                        danke vielmals
                        samo pazi sta kupujes, svuda vidjam 3.50 a downgrade licno nisam video daje neko uradio.
                        3.41 je jedino sto radi sa piratima
                        work in progress

Comment

Working...
                        X