Znam da vecini vas prosto ne ide sa godinama ali muskarci su u nekim stvarima veciti decaci, pa shodno tome pretpostavljam da bilo svojevoljno ili sa klincima uzivate u carima nekih od pirotehnickih stvarcica tokom Novogodisnjih praznika.
Sta uglavnom kupujete, sta valja, a sta ne!? Ono sto mene zanima jesu jake petarde, znaci sto veci BUM
i eventualno neka raketa sa takodje big BUM efektom.
Takodje, gde kupujete pirotehniku!? U potrazi sam za nekim uvoznikom koji ima pristupacnu maloprodaju ili nekom drugom kombinacijom. ne volim da kupujem na ulici ili pijaci jer mi se par puta desavalo da je kvalitet veoma los sto povezujem sa uslovima skladistenja, a i same prodaje koja je na ulici (vlaga, mraz...). Evo jedne firme koju sam nasao na netu:

Takodje, gde kupujete pirotehniku!? U potrazi sam za nekim uvoznikom koji ima pristupacnu maloprodaju ili nekom drugom kombinacijom. ne volim da kupujem na ulici ili pijaci jer mi se par puta desavalo da je kvalitet veoma los sto povezujem sa uslovima skladistenja, a i same prodaje koja je na ulici (vlaga, mraz...). Evo jedne firme koju sam nasao na netu:
Code:
[url]http://www.piroshop-eva.com/shop/[/url]
Comment