A sada ja nešto da dodam. Nemam herpes, ali od stresa, godinu dana sam se mučio sa gripovima, prehladama, bakterijama.... jednom sam bio 35 dana pod temperaturom... Stres je čudo. Krenuo sam redovno da se bavim sportom, multivitamini, ali uvek drugi proizvođač, ecomer i na kraju, pobednička stvar je zlatna maka.
Jel moze to bez meda, alergican sam na neke sastojke pa izbegavam
U principu vodim "normalan" zivot, smanjio sam izlaske i alkohol na minimum, nekada i nedeljama ne liznem (osim koje case vina uz veceru)... Ali s vremena na vreme mi se desi, (kao sada, silom prilika ), da u 20 dana izadjem 8-9 puta, gde se posteno popije i zaglavi do 3-4-5. Posto ne volim da izlazim vikendom onda posle toga mora i da se odradi posao, p ame grize savest ako ne odradim i neki trening i... Ode imunitet za cas
Svega sam svestan, samo sam se nadao da neko zna neko "dobro" sredstvo koje moze malo da pomogne u svakodnevnom zivotu, ne u ovim "danima ludila".
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
zverko je sve maksimalno objasnio i najbolje te posavetovao.
dodao bih obavezno ujutru nakon budjenja na prazan stomak popiti 1-2 case vode, zbog rehidriranja organizma,
za one koji nisu alergicni na med preporucujem meshavinu meda, polena, propolisa. jedna (DRVENA ILI PLASTICNA ) kashika dnevno.
izbegavajte veshtacke vitamine, jer mogu da imaju i negativne efekte na organizam.
vit.C jeste neophodan u tim dozama od 500 ili 1000mg, ali kada se uzima od jednom, dosta je agresivan i ostecuje bubrege. znaci, lomite tabletice na manje delove.
REVITA (maticni mlec) je recimo mnogo dobra stvar ali je skupa i zato je ne kupujem tako cesto jer ona jedna kutija ode ocas posla. ko moze sebi da je priusti takodje iskrena preporuka.
Comment