Re: Caterpillar
Malo da oživim temu.
Pošto sam želeo da kupim cat cokule sto god i kao sam dao 10990 din za njih, pre par dana sam video neprijatno iznenađenje. Da napomenem da sam ih obuo svega desetak puta i da sam ih svaki puta prskao sprejem za impregnaciju koji su mi oni u office shoes-u preporučili i koji košta 1000 din. Od kuće do posla imam oko 800m i to je sve što prepešačim u njima. Sutra ih vraćam!
Evo slika,

Malo da oživim temu.
Pošto sam želeo da kupim cat cokule sto god i kao sam dao 10990 din za njih, pre par dana sam video neprijatno iznenađenje. Da napomenem da sam ih obuo svega desetak puta i da sam ih svaki puta prskao sprejem za impregnaciju koji su mi oni u office shoes-u preporučili i koji košta 1000 din. Od kuće do posla imam oko 800m i to je sve što prepešačim u njima. Sutra ih vraćam!
Evo slika,

. Pojavim se u office shoes-u, kažem imam reklamaciju, devojka koja tamo radi reče da joj pokažem. Objasni da su oni prodali preko 500 pari i da nisu imali ni jednu reklamaciju. Kad je videla moje kaže baš su očuvane (što i jesu, picajzla sam), ja ih savijem i kad je videla mesto gde su pukotine, pozove telefonom šefa, objasni mu o čemu je reč, razgovor je trajao vrlo kratko i kasnije mi kaže biraj koje hoćeš za tu cenu. Reko hoću iste a ona će da ih nema ni u jednoj prodavnici i da je u pitanju jako malo serija koju su dobili u svega par primeraka. Žute nisam hteo, sive mi se ne sviđaju, ma reko uzeću nešto za proleće i odlučim se za sasvim drugu marku kickers.
Comment