Kada vidim da im ne radi pozicija/far ili stop svetlo, a vidim svakodnevno bar 3 različita neispravna policijska Peugeot-a 307, još kada takvi zaustavljaju na 50 metara od izlaza pumpe, jer ljudi nisu uključili farove u podne, stvarno mi presedne što sam ikada poštovao zakon.
Kome prijaviti neispravno(a) policijsko(a) vozilo(a)?
Collapse
X
-
Re: Kome prijaviti neispravno(a) policijsko(a) vozilo(a)?
najbolje bi bilo da prijavis Pezou, jer se to desava samo na 307, na svake dve nedelje, kao po pravilu, a nije problem u sijalicama jer umire istovremeno i prednja i zadnja strana. konstrukcijski problem koji je nemoguce resiti.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
-
-
Mislis da se to znalo kada se kupovalo?
pogotovo sto je to iz prve serije 307Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
@ sri To nema nikakve veze sa nama,niti bi trebalo da nas zanima,meni na Peugeotu Parthneru non stop crkavaju sijalice farova,isto konstrukcijsta greska pa mi opet pisu kazne... znaci,mora da postoji sluzba gde mozemo da se obratimo..
@ stratos aha,kako da ne ...
Comment
-
-
poenta je da mozes da pises kome god hoces u mup-u, ne vredi kada se zna da je konstrukcijaska greska.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Znači učinilo mi seA taman sam se ponadao da ću ih nadmudriti
Konstrukcijska greška je i na civilnim modelima. Ili je policajac iznad zakona?
Edit: Ne očekujem odgovor,pitanje je retoričko.
Comment
-
-
Ko i kada, od ovlastenih servisa vam je dao odgovor da je u pitanju konstrukcijska greska? Ili ste imali inspektora na tom zadatku?
Od svih 307 koji se u svetu prodaju jedino na MUP ovim se pojavila konstrukcijska greska vezana za sijalice koje je nemoguce odrzati ispravnim...kakvo objasnjenjePpsto po ulicama ima dosta 307 koje nemaju navedenu "gresku" bixe da je problem u vama
Hoce da se pojavi takav problem kad se polupaju farovi, pa se sijalice ne zamene po par nedelja, dopusti se vlaga u instalaciji i oksidacija kontakata pa se posle mesec dana voznje po kisi sa polupanim farom sijalice konacno zamene javi "konstrukciona greska", a kad se savetuje resenje problema koje obuhvata bilo stskuplje osim sijalice, to ne moze...
E pa sad...
Uostalom, ko vam je kriv i koga interesuje RAZLOG sto vam automobili nisu ispravni? Nisu ispravni i kraj. Vasi imaju "gresku" i to je to, nemoguce popraviti i teraj, a uhvati li se kakav jadnik na putu da je u prekrsaju koga onda interesuju greske proizvodjaca...
Comment
-
-
Nemojte se svadjati kad se nećete tući... Naravno da su iznad zakona, mi smo dole i zato smo trudni... Svakodnevno ste svedoci o nepravilnom zaustavljanju, postavljanje "čeka" na nepropisnim i opasnim mestima na putu ili u gradu svejedno, prelaska preko pune linije jer žuri, uključivanje rotacije pre raskrsnice a posle laganica itd...
Konstrukcijska greška?? Ma ajde, nikad se nije desilo do sada... I šta sada, tako će biti dok ne umru? Mislim auti... Šta čovek ne može da pokvari što je drugi napravio ili obrnuto...
Comment
-
-
Pa znam i ja da je tako, jaci su i ne
Moze im niko nista, pa bas zbog toga i ne vidim poentu pravdanja i to sa ovakvim izgovorom, kao da ce sad to popraviti stvar da izgleda da je sve u redu i da taj jadni MUP nije kriv - a u stvari ih savrseno boli uvo...
Comment
-
-
Cekaj, a sta bi sa onim da ne mogu da mi pisu kaznu za neispravan far ako zamenim sijalicu na licu mesta?
Ili ja zivim negde na nebu pa se nadam da to tako moze i treba........Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Comment
-
-
Vidi,ja bih morao da rasturim pola auta da bih zamenio sijalicu u faru. Na ulici bi ishod sastavljanja bio neizvesan...A i nek vežbaju pisanje...biće mi jednom zahvalni. Možda.
Comment
-
-
Ja odavno rekoh za takva auta sto se moraju pola rasturiti da bi promenili sijalicu sta raditi...
Ako hoce da pise kaznu, lepo das panduru sijalicu i pitas ga da ti on promeni... Ako uspe, pristanes da platis kaznu i jos da ga pocastis
Ko vozi Megana 2 zna o cemu pricam... Mada ni na Meganu 3 nije sjajna situacija - mora se far vaditi napolje da bi se sijalica zamenilaMesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!
Comment
-
Comment