Novi torenti nove komplikacije......

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Novi torenti nove komplikacije......

Poz Ljudi......
    Danas preko torenta povucem 2 fajla....filmovi.Jedan 789mb drugi 1,4Gb....Sve se to uredno skine ja preskeniram sa antivirusom kao i obicno i onda raspakujem.Pronadjem subtitles i pocnem da se radujem da cu jedno dosadno popodne prekratiti sa dva osrednja filma kad oces.........
    Iz kojeg god video programa pokusam da otvorim film krene trejler od 10 sec i na kraju poruka ako hocete da gledate film skinite Coralplayer sa tamo neke stranice......Nista mi nije jasno ogromni fajlovi a pusta samo trejler???Nisam hteo da skidam doticni player jel mi je sad vec jasno da je u pitanju neka navlakusa........
    Na sajtovima odakle sam skinuo torent u komentarima posetilaca niko ne spominje coral niti da ga treba skinuti?????Svi samo pricaju kako je video kvalitet odlican.......bla bla bla.....
    Jel se neko sretao sa ovim zahtevima da se skidaju egzoticni i specificni fajlovi sa neta da bi se odgledao jedan film?I kakva je to skripta ubacena u fajl da normalnim playerima omogucava pustanje samo trejlera?
  • DraxNS
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2006
    • 520
    • Bačka Palanka
    • Peugeot 307 SW

Re: Novi torenti nove komplikacije......

Zato što to i jeste trailer... samo je fajl "naduvan" (da sad ne objašnjavam šta i kako) na dimenziju celog filma. Ne treba ti taj player već pravi fajl. Traži novi torent.

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

obicno je taj fajl virus

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Pa ja to konstatovao pre godinu dana. Više ni nema novih i dobrih sadržaja ili bar ne aktuelnih!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• stalker92
          CBC Senator
          • 05.09.2008
          • 243
          • Novi Sad, Srbija
          • 1981 Ford Taunus Tc3

Skinuo si fake torrent.

Comment

Working...
          X