Zadnjih dana primetio sam jednu "pojavu" kod sajma, pored nadvoznjaka/podvoznjaka. Naime, skoro konstatno tu stoji patrola policije, i zaustavljaju skoro svako drugo vozilo koje dodje iz pravca topcidera (izgleda da je pustena deonica)ili sa onog malog polukruznog putica. Svaki put kad prodjem, barem 2-3 automobila kontrolisu ili sta vec rade. WTF!?
Patrola kod Gospodarske Mehane
Collapse
X
-
Re: Patrola kod sajma
Ne znam da li ima tema o stalnim busijama, ali u Zemunu, kod doma vazduhoplovstva su svaki dan, ceo dan! Široka ulica, pešački bez semafora, čekaju da neko zakorači na kolovoz, snimaju, jure, zaustavljaju. Ako sam ja pao, ne morate i Vi.
PS: Ovde se takođe ne sećam kada ih nisam sreo, ne znam samo kakav prekršaj čekaju:
Save the Panda!
Comment
-
-
Ja sam primetio u poslednjih 6 meseci da 80 posto slucajeva na koje sam naleteo vozaci nepostuju znake tj. ni negledaju ih vec se vode nekom svojom logikom. Upravo tu na toj raskrsnici iz pravca sajma gde je taj polukruzni putic koji vraca ka centru stoji obrnuti trougao a iz pravca topcidera znak za glavni put tj prvenstvo prolaza. Navike su cudo pa posto do juce taj put iz pravca topcidera nije bio u funkciji, vozaci koji dolaze iz pravca sajma nisu se ni zaustavljali na toj raskrsnici a ni gledali znake,to rade i sad kad je put u funkciji pa umesto da uspore i propuste vozila iz pravca topcidera oni jok, dolazi do secenja,sviranja,psovanja mame i sl. a organi reda uredno stoje na 50m i zaustavljaju upravo te. Ovo sam doziveo jedno jutro jer tim putem idem svaki dan sad na posao pa je vozac koji me je isekao uredno bio zaustavljen sto nije postovao znak.
Comment
-
-
Ono sto sam ja video jeste pandur preko puta Pinokia, juce i danas ujutro oko 8:45.work in progress
Comment
-
-
Eh sad, od januara 2010 kada sam i popasao kaznu, tuda sam prošao 10-ak puta (samo 10-ak puta - sada uglavnom koristim drugu rutu) u različita doba dana, iako mi je tim putem najbrže do pekare na ćošku bežanijske i svetosavske, gde svako drugo jutro kupujem hleb. Svaki put sam stao na pešačkom (koga zmija ujede...) i svaki put su bili tu.Save the Panda!
Comment
-
-
Ne kazem da izmisljas ali zivim na uglu Beogradske i Marka Nikolica i zaista prodjem tu svaki dan, vise puta.
Ne idem okolo pored opstine, uvek pravim prekrsaj ovih 50m kroz Marka Nikolica i pandura (kuc kuc) nikad nema.work in progress
Comment
-
-
pasta bi vi radii kada bi uveli pravila koovde u usa i da policija radi kao ovde , pravdaj se ti njemu zabole njega on te je zaustavio i napisace ti kaznu pocnes se buniti on ce ti naci jos nesto i napisati za to imas pitanja i problem ,odgovor je , napomeni to na sudu jako retko da ce ti oprostiti , panduri cak jedni drugima pisu kazne , ako prodjes krz crveno sada je oko 350 $ i 6 poena a imas 12 poena izgubis svih 12 od vozacka a mozes ih izgubiti sa dve kazne , a ti zakucaju cenu osigurana auta ...
Comment
-
-
Bilo bi super kad bi policija bila kao u USA, jer je tamo nihova aktivnost usmerena i na bezbednost u saobraćaju,
a ne samo na punjenje budžeta kao kod nas. Zbog nepostojanja infrastrukture ljudi u Srbiji su prinuđeni da prave prekršaje kako bi u razumnom vremenu stigli od tačke A do tačke B.
Daj bože da panduri ovde pišu kazne jedni drugima a ne da ako si pandur možeš i da ubiješ čoveka i izvući ćeš se.
Comment
-
-
Comment
-
-
usmereni su oni na bezbednost njihove kase , ovde su pravila tako odredjena da ti samo uzmu novac a da se nebunis a po zakonu sve rade ilegalno ,pazi primer chicaga i kamera po semaforim, stavili su kamere na semafore i ako prodjes kroz crveno uslikaju te i dobijes kaznu kuci e sada u cemu je trik ,skratili su zuto svetlo a kazna je samo 100 $ i racuna se kao parking kazna, znaci platis je i nikom nista ,neide ti na rekord ,neisplati ti se ici na sud jer ces izgubiti dan sa posla a 100 $ mozes da oprostis ,tako da je sve uskladjeno da radi ko podmazano
Comment
-
-
Re: Patrola kod Gospodarske Mehane
Da li znate zasto je Bulevar pun policije? Stoje na svakih 100m.
Prvo sam mislio da je zbog parkiranja jer sam video da podizu sve zivo van parkinga i da pauk ide od jednog do drugog pandura da im da instrukcije, medjutim gledam ovih dana kako zaustavljaju na svakom cosku i to na sred desne trake (toliko o postovanju njihovog pravilnika o sigurnom zaustavljanju).
Comment
-
-
Re: Patrola kod Gospodarske Mehane
Pitam se i ja, i zakljucak je jednostavan: Semafori (zuto svetlo) i pesacki prelazi. Ima ih posle svakog semafora. Nisu samo tu, ima ih i na raskrsnici Bulevara M. Popovica i Bul. Mihaila Pupina (kod usca).
Lov je poceo, samo pisu, pisu, pisu... Kombije posebno zaustavljaju zbog novih tablica i nameta, proveravaju da li su platili harac...
Comment
-
Comment