HVALA!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TheDoctor
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 299
    • Keekendah City, Dukesland

HVALA!

Proslo je skoro pola godine od kada sam na forumu, i moram vam svima priznati da je ovaj forum najbolji na netu. Strava mi je sto nije tako iskvaren i ljudi su opusteni, ne zele odmah da iskopaju oci ako si malo otisao u off ili ako je vec postavljena slicna tema. ne shvatajte me lpogresno, ali ne bih voleo (mada je pocelo) da na forum pocnu da dolaze tzv. JA ZNAM SVE ljudi, koji ce u ovaj komjuniti ubaciti jabuku razdora i i oterati je u tri p.m. ili sto bi neki muzicki fanatici rekli: ne bih voleo da se iskomercijalizuje
    iako vas licno ne znam, osecam kao da ste neki siri deo mog najboljeg drustva bez kojeg jednostavno ne moze da prodje dan. drago mi je sto sam clan tako dobrog foruma.
    dosao je dan kada moram da idem na fakultet, sledeca stepenica, novi korak u zivotu itd. naravno selim se u NS i tamo cu studirati germanistiku. nosim i komp ali ne verujem da cu biti u prilici da koristim net, a i ako budem to ce biti sigurno nesto vezano za fax a ne moje zadovoljstvo i zapravo ne znam kako cu funkcionisati jer sam jednostavno zavisio od interneta.
    Ovom prilikom zelim da se zahvalim svim ljudima na forumu koji su mi toliko znanja pruzili da sada i ja mogu nekoga da posavetujem i da se pravim pametan . pomogli ste mi od muzike do gasa, i za to sam vam zahvalan!
    bas mi je nekako glupo sad kad razmisljam o ovome, znam imena (nadimke), a ne znam lljude...wierd
    stvarno cu pokusati koji put da se javim da vidim cisto da li je sve ok i naravno neka mi neko javi ako se dokopa novog Ghost Ridera bio bi mu zahvalan pa da izvrsimo neku transakciju ako ga ima neka posalje mail (dule200418@yahoo.de) ili SMS na 064 2 89 89 98. a i ako bude neko okupljanje u okolini ns-a mozete da mi javite. LJUDI POZDRAV!
    jos jednom da vam se zahvalim, i kazem da mi je stvarno drago sto sam bio clan cannonballa.

HVALA

theDoctor
    www.twowheelkings.de.vu
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Hvala tebi sto si deo naseg community-a...a videces naci ces bar malo vremena uvek da posetish forum

Nek ti je sa srecom na faxu!
    Power of dreams !!!

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Inache u NSu je predstavnik Dora, te to ispadne da si prishao blize realnosti

Samo furaj FAX a mi smo sigurno tu
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• Wartburg
        CBC Senator XXL
        • 01.02.2005
        • 663

I breeee...
        Pa nije zivot gotov, ako krenes na fax.
        Tada pocinje ono najbolje.

Comment

• dfast
          CBC Senator XXL
          • 26.05.2005
          • 1302
          • Hoofddorp NL /Bgd

Samo napred Dule, imaces vremena i za net, i za druge aktivnosti. Nek je sa srecom ucenje a i ostalo. Kao sto rekose, za tebe zezanje tek pocinje, Novi Sad je lep grad, devojcice jos lepse .
          Pozdrav!

Comment

• overspeed
            CBC Senator XXL
            • 24.05.2005
            • 2779
            • Kosovska Mitrovica

Fax je tek pravo zezanje... Srednja shkola je ok, ali to nije to, uostalom videcesh i sam... A obzirom kakav je NS i tamoshnje devojchice - ma milina...

U svakom sluchaju ti zhelim puno srece na studijama!

I ostacesh chlan foruma i dalje. Jednom CB - uvek CB!

Pozz =]
            http://www.bmw.tv

Comment

• Dutchman
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 741
              • Vracar centar sveta

ne lozite choveka osnovna shkola je zakon to shvatish tek kad zavrshish sa shkolovanjem.
              Prevelika slika u potpisu!

Comment

• RS-6
                CBC Senator XXL
                • 24.07.2005
                • 581
                • Montenegro-Bar
                • 2x AR I BMW 330XI

Nek je sa srecom fax,pa da ga sto brije zavrsis.
                Pozdrav.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• Alekre
                  CBC Senator XXL
                  • 12.09.2005
                  • 780
                  • Smederevo

Ma samo udri!!!!!!!!!!!Bolje ztrvuj 5 godina nego ceo zivot .
                  Inace ja sam na netu citajuci forume na srbija4x4.com, ladaniva.co.yu i naravno sad cannobal vishe naucio nego u shkoli na praksi!!!
                  Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• TETAK
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3034
                    • Čačak, Srbija

Doco, ajde ne kloni duhom.NS je prelep grad a studije su najlepši deo života.Kad se samo setim kako sam se muvao po Ušću tamo sa kraja sedamdesetih i početkom osamdesetih........Mi ćemo za tebe uvek biti tu a samo da znaš, u NS ima nekoliko naših tako da nikad nećeš biti van tokova na forumu.Neka ti je sa srećom i javi se!
                    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Darko_NS
                      CBC Senator XXL
                      • 02.12.2004
                      • 557
                      • Srpska Atina

ove godine se novi sad preporodio, izgleda mnogo bolje nego pre tako da se nadam da ce ti ugodjaj studiranja i boravka biti jos bolji..
                      inace ako treba neki info za izlaske, zanimljiva mesta, itd slobodno mi se obrati.
                      a sto se tice okupljanja, trka slobodno dodji na Nst forum da caskamo..

pozdrav

Comment

Working...
                      X