Parkiranje u suprotnom smeru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzmar
    Moderator
    • 18.12.2009
    • 783
    • Lazarevac
    • Pezo 207 1.6 HDI

Re: Ponašanje policije, bahato parkiram

Pa eto druze, slobodna procena policajca da moze da naplati kaznu time sto prkiranje nije izvrseno uz desnu ivicu kolovoza nego uz levu. A desna ivica kolovoza je ona gledana u pravcu kretanja vozila (u ovom slucaju parakiranog vozila). Druga je stvar koliko je to kaznjavanje opravdano ili ne, odnosno kolika je glupost kazniti nekoga zbog naopakog parkiranja. pa nije ga parkirao na krov. To je samo dokaz koliko je nadleznima stalo do punjenja budzeta, kao i u navedenom slucaju kaznjavanja za gazenje bele linije na parkingu.

Vazno je da se kaznjava za sve i svasta a za najteze prekrsaje ce se uvek naci olaksavajuca okolnost.
    www.paluba.info

Comment

• Cherokee_NS
      CBC Senator XXL
      • 08.02.2009
      • 802
      • Novi Sad

Re: Parkiranje u suprotnom smeru

Upravo po tom clanu 64 koji je kuzmar okacio je meni odnesen auto i novcanik mi olaksan za 11.000 dinara
      Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Ama pa lepo pise u tom clanu sto navodis da je u jednosmernoj ulici dozvoljeno parkirati na OBE strane, pa i dalje ne razumem po kom osnovu su naplacene te kazne?
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

nije trebalo placati, nego pisati zalbu i traziti da policija dokaze prekrsaj
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• GadGet
            CBC Senator
            • 15.08.2007
            • 206
            • Nbgd, Vozdovac

Pazi njega. Kadija te tuži, kadija ti sudi. U nedelju 11:30 u mladenovcu plaćam mito jer mi guska iz Savske upisala u saobraćajnu da važi do 2010 umesto do 2011 a drumski razbojnici oće da čupaju tablice ili da ubacim NEŠTO (kao bugari pre 20god). Po potpisu čini mi se da se radi o S. Mitrović, ako ima do 40 javi da je natežem, ako je preko ti je odradi za mene

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Ima jedan začkoljak, kad ti odnesu vozilo neće da ga daju (vrate) bez plaćanja odnošenja. Kaznu možeš da osporavaš ali nošenje moraš da platiš... Bar je tako bilo do sada.
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• todorr
                CBC Član
                • 03.10.2007
                • 63
                • Bgd

Ja im ne bih platio kaznu za njihovu PRETPOSTAVKU. Neka dokaze on da nisi vosio u dozvoljenom smeru, okrenuo se i tako parkirao. Iz kog razloga? Sta njega to briga!!! Mozda ti pokvarena brava na vozackim pa moras da izadjeas na suvozacka vrata a hteo si da se parkiras skroz uz ivicu da te neko ne ocese, ili mozda vozis engleza, ili je mozda bilo suncano da toj strani ulice a ne volis da ti bude vrelo u autu kada udjes u njega ili sta jos A ONI NEKA DOKAZU DA NIJE TAKO BILO

@Dora Ne mora ni to, ortaku tako odnesu (jes da je to bilo davno i da smo bili klinci, mladi i ludi) a on ode i "ukrade" svoj auto, sutra mu je cale objasnio da mu se sada auto vodi kao ukraden i da mora da plati, kad se sutra pojavio tamo oni nisu mogli da veruju

Comment

• Misko M
                  CBC Senator XXL
                  • 17.03.2007
                  • 652
                  • BG Vozdovac

...u realnom zivotu ovo sto je dora napisao ce vam odneti mnogo zivaca i vremena, na kraju ce vam oprostiti kaznu koju necete morati da platite ali odnosenje ce te morati ako zelita da preuzmete vozilo pre zavrsetka procesa u kome cete tuziti parking servis za neovlasceno-nezakonito odnosenje i trazenje naknade.
                  Drugar imao takav slucaj prosle godine, napisali kaznu i odneli iako za to nisu imali osnova, videcu kako je tacno bilo na kraju pa napisati ishod, uglavnom znam da se vucarao po sudovima i izgubio mnogo vremena i zivaca dok nesto nije uradio a sta i koliko naknadno cu napisati...

Naravno posle svega niko od njih nece biti kaznjen za takvo nesto i nonsalantno ce to moci da ponovi kad god misli da je u pravu !

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

Originally posted by GadGet
                    Pazi njega. Kadija te tuži, kadija ti sudi. U nedelju 11:30 u mladenovcu plaćam mito jer mi guska iz Savske upisala u saobraćajnu da važi do 2010 umesto do 2011 a drumski razbojnici oće da čupaju tablice ili da ubacim NEŠTO (kao bugari pre 20god). Po potpisu čini mi se da se radi o S. Mitrović, ako ima do 40 javi da je natežem, ako je preko ti je odradi za mene
                    to je tek tvoj debilni postupak sto dajes mito nekome zbog greske MUP-a koju je lako utvrditi
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• GadGet
                      CBC Senator
                      • 15.08.2007
                      • 206
                      • Nbgd, Vozdovac

Debilni postupak iako pokazujem polisu u kojoj piše do 06/2011, njih boli patka da provere već oće da čupaju tablice, ja na pola puta do KG, a valja se i vratiti u BG.

Comment

• mupe
                        CBC Senator XXL
                        • 05.10.2006
                        • 822
                        • bg
                        • Laguna 3 GT 2.0T 205

Originally posted by 206
                        Ama pa lepo pise u tom clanu sto navodis da je u jednosmernoj ulici dozvoljeno parkirati na OBE strane, pa i dalje ne razumem po kom osnovu su naplacene te kazne?
                        To i meni nije jasno. U najboljem slučaju su mogli da naplate kaznu za vožnju u suprotnom smeru, mada i to vrlo teško. A da odnesu auto paukom... katastrofa! Važno da ne odnose one parkirane na sred ulice. Lakše im da operišu po parkinzima. Čisto iživljavanje.

Skoro je jedan čitalac poslao duže pismo časopisu u kojem je moj drugar urednik i napisao pravu stvar - trebalo bi objaviti statistiku koliko je udesa bilo dok je policija bila u štrajku, jer su velike šanse da ih je bilo manje nego kada rade.

Comment

• [darkside]
                          CBC Veteran
                          • 19.03.2009
                          • 107
                          • Beograd

Verovali ili ne, tako je i u Americi! Meni su pisali kaznu (doduše nisu mi uzeli kola), za parkiranje na drugoj strani ulice u istom smeru. Ulica je bila dvosmerna, dakle parkirao sam se suprotno kretanju saobraćaja. Na ulici nije bilo nijednih kola ali ipak kazna na šoferci
                          od kad sam se vratio u domovinu shvatio sam da je nostalgija mnogo bolje rešenje.....

Comment

• HachiRoku
                            CBC Veteran
                            • 24.04.2008
                            • 185
                            • Akina

uporedjujes Ameriku i Srbiju
                            Potpis nije po pravilima foruma... A sto???

Comment

• mupe
                              CBC Senator XXL
                              • 05.10.2006
                              • 822
                              • bg
                              • Laguna 3 GT 2.0T 205

Originally posted by [darkside
                              ]Verovali ili ne, tako je i u Americi! Meni su pisali kaznu (doduše nisu mi uzeli kola), za parkiranje na drugoj strani ulice u istom smeru. Ulica je bila dvosmerna, dakle parkirao sam se suprotno kretanju saobraćaja. Na ulici nije bilo nijednih kola ali ipak kazna na šoferci
                              Da, ali to nije isto. I kod nas u zakonu postoji odredba po kojoj je kažnjivo to što si ti uradio, ali ne i odredba po kojoj je kažnjivo parkirati auto u jednosmernoj ulici u položaju suprotnom od obaveznog smera.

Comment

• Put-in
                                Banovan
                                • 28.01.2009
                                • 189
                                • Beograd

Meni je (pre 3god) pauk odneo auto kod Kalenić pijace jer sam parkirao u suprotnom smeru. Naravno, od svađe nema ništa, plati i begaj.

Comment

Working...
                                X