rolnilacka oprema u beogradu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

rolnilacka oprema u beogradu

dali u beogradu ili okolici postoi prodavnica gde se moze iznajmiti ronilacka oprema i dali postoje ronilacki klubovi gde se moze ici na organizovano ronjenje ?
    _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija
  • StudentBGD
    CBC Senator XXL
    • 18.12.2007
    • 1027
    • Beograd

Re: rolnilacka oprema u beogradu

Bazen Tas, ima prodavnica.

Ja sam pre 2 godine isao na obuku u klub Amfora. Imaju prodavnicu opreme (sa poprilicno jakim cenama), verovatno i iznajmljuju. Takodje organizuju ture u MNE, HR i mislim u Egipat. Evo i kontakt (nadam se da ne krsim neko pravilo foruma):
    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• cvrle
      CBC Senator XXL
      • 11.06.2006
      • 1008
      • Beograd,Banovo brdo

Imas dosta ronilackih klubova u Beogradu i svi do jednog imaju u svojim aktivnostima organizovane odlaske, a jedan koji je stalno aktivan i vodi cesto na te neke izlete po jezerima i sl. je Svet Ronjenja, Ivana i Janez, lako ces ih naci na netu posto su vrlo aktivni. Ostali kao sto su Calipso ( koji ujedno drzi radnju na Tasu) Triton, KPA Beograd i mnogi drugi isto to rade ali uglavnom na moru mada se organizuju i po jezerima. Preduslov za svaki takav izlet je zavrsen ronilacki kurs po CMAS-u ili PADi-u da bi te uopste pustili da ronis i svi uglavnom imaju opremu koju iznajmljuju tj ukljucena ti je u neku cenu zarona.Predpostavlja se da ako zelis time da se bavis ces neku osnovnu opremu kupiti tj imati kao sto je maska,disalica,peraja dok ces odelo,dzeket,boce i ostalo dobiti pri zaronu. Opremu jos mozes da kupis i kod Slavice u Powergym-u na Banovom brdu.
      Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394
        • tu iza coska(Milwaukee USA)

imam ja svu opremu i zavrseni PADI open water kurs , ali nenosi mi se oprema radi tezine , posto kada letis za eu iz usa imas ogranicenu tezu koju mozes poneti ,hvala na informacija , izguglacu ostalo
        _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

Working...
        X