dali u beogradu ili okolici postoi prodavnica gde se moze iznajmiti ronilacka oprema i dali postoje ronilacki klubovi gde se moze ici na organizovano ronjenje ?
rolnilacka oprema u beogradu
Collapse
X
-
Re: rolnilacka oprema u beogradu
Bazen Tas, ima prodavnica.
Ja sam pre 2 godine isao na obuku u klub Amfora. Imaju prodavnicu opreme (sa poprilicno jakim cenama), verovatno i iznajmljuju. Takodje organizuju ture u MNE, HR i mislim u Egipat. Evo i kontakt (nadam se da ne krsim neko pravilo foruma):
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
-
-
Re: rolnilacka oprema u beogradu
Imas dosta ronilackih klubova u Beogradu i svi do jednog imaju u svojim aktivnostima organizovane odlaske, a jedan koji je stalno aktivan i vodi cesto na te neke izlete po jezerima i sl. je Svet Ronjenja, Ivana i Janez, lako ces ih naci na netu posto su vrlo aktivni. Ostali kao sto su Calipso ( koji ujedno drzi radnju na Tasu) Triton, KPA Beograd i mnogi drugi isto to rade ali uglavnom na moru mada se organizuju i po jezerima. Preduslov za svaki takav izlet je zavrsen ronilacki kurs po CMAS-u ili PADi-u da bi te uopste pustili da ronis i svi uglavnom imaju opremu koju iznajmljuju tj ukljucena ti je u neku cenu zarona.Predpostavlja se da ako zelis time da se bavis ces neku osnovnu opremu kupiti tj imati kao sto je maska,disalica,peraja dok ces odelo,dzeket,boce i ostalo dobiti pri zaronu. Opremu jos mozes da kupis i kod Slavice u Powergym-u na Banovom brdu.
Comment
-
Comment