Udario me i zapalio!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Udario me i zapalio!!!

Dakle drugari ovako stoje stvari.

Pre neki sat i po vremena, vracam devojku kuci na B. Brdo. Prolazim Skojevsko naselje i ulazim u Kosutnjak. Vukao sam se lagano u 5toj brzini, vidim neki golf mi prilazi odpozadi, ja se pomerim u stranu da me obidje i baja dok me obilazio ocese me. Ja mahinalno kocnicu, dok sam skapirao sta je, vidim lik pun gas i bezi. Ja tu vec pod adrenalinom, vracam iz 5 u 2, pun gas za njim, ali vec se odaljio nekih 150 metara i ne mogu da mu vidim tablicu. E sad on je nastavio pravo preko trim staze, tu je pun q lezecih, preleteo sam dva ali je bas pucalo pa sam morao da usporim, jos kod hid med zavoda izleti neki sa fiestm i dok se pomerio ovaj mi jos pobegne. snimim ga da je skrenuo ka petlji novoj tj ka hipodromu i krenem za njim. Poshto je direktan prilaz petlji zatvoren imao je samo u jednu stranu da ide. E u sam ga izgubio, nisam video dal je otisao levo na adu tj sajam ili desno ka petlji.

U sv sl u pitanju je crvena akril GOLF IV, ako sam dobro video stare tablice su koje pocinju sa BG 98..... ali to je vec pitanje sve. Ako neko slucajno u gradu vidi takav auto, a da mu je desna strana izguljena ili udarena, da nema lajsnu na vratima i da mu je razvaljen retrovizor neka zapisa reg broj.

Zvao sma muriju, obavili su uvidjaj pa cu da probam neshto preko garantnog fonda. Jel ima neko iskustva kako to ide sa njima, jel moze da se naplati ili je u domenu naucne fantastike? Eto toliko, jos uvek ne mogu da se smirim, i mislim da je dobro sto ga isam stigao jer bi svasta bilo.

I love my
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Udario me i zapalio!!!

Ako sam te dobro shvatio udario te je negde oko ulaza u Filmski grad tj negde kod odvajanja za Rakovicu bar po opisu jurnjave. Ja bi se prosetao do njih i proverio da li jos uvek radi kamera na ulazu

Kamere koje su nekad radile su Rubin,Filmski grad , Bajka....kamere nisu MUP-ove ali mislim da se sve snima i cuva ,isto bi proverio i koja kamera cuva vodotoranj
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• cvrle
      CBC Senator XXL
      • 11.06.2006
      • 1008
      • Beograd,Banovo brdo

Te klasicne kamere za video nadzor nisu nekog kvaliteta tako da ce tesko uspeti da ocita tablicu, pogotovu u pokretu i po mraku, ali vredi pokusati. Cudi me da nisi uspeo da ga stignes po razdaljinama koje pominjes i u vreme kad nema zive duse, pogotovu sto u tom delu ima 5 lezecih policajaca i jedan malo poveci lezeci kod skole,bar za ocitavanje tablice ne treba vise od 20m, a ti koliko znam naocare ne nosis
      Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

Budi bez brige, naci ce ga panduri

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

To se desilo cim se prodje skretanje za restoran rubin, a neposredno pre skretanja za kosutnjak. E sad ne znam gde te kamere imaju, gde to da idem???

On je meni u startu pobegao nekih 150 netara, krenuo sam da ga sustizem pre trim staze, ali preko lezecih on je proterao pun gas, a ja sam preko prva dva i onda sam usporio, jer ne bi ostalo nista od trapa, ogromni su. Plus mi je kod hid med zavoda izleteo neki baja sa fijestom pa dok se on sklonio i tu je dobio. To je kad je auto spusten, kretanje je vrlo ograniceno.

U pandure se ne uzzdam, jer su rekli da ce ga vrlo tesko naci. Sacuvao sam lajsnu njegovu, u pitanju je 4ka sa 3je vrata. Nisam skoro video 4ku crvene boje

I love my

Comment

• djukic
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2005
            • 2526
            • Beograd

Ako hoce nacice ga lako... Imaju sasvim dovoljno informacija...
            https://t.me/pump_upp

Comment

• Kanarinac
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2004
              • 2870
              • BG,Weedikovac

Znam, ali mislim da ce da ih mrzi. Kaze mi pandur, znas ti koliko oakvih ima dnevno... Ko ce to sve da proveri

I love my

Comment

• StudentBGD
                CBC Senator XXL
                • 18.12.2007
                • 1027
                • Beograd

Sumnjam da ce ga i traziti jer je pricinjena manja materijalna steta, bez povredjenih (srecom).
                Ali i dalje ne verujem kakvih mentola ima
                Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• 230
                  CBC Senator XXL
                  • 02.04.2007
                  • 775
                  • Semberija

Kad smo kod štete, kako si prošao?
                  155+75=230
                  VIVA LA VITA!!!

Comment

• maliomladinac
                    CBC Senator XXL
                    • 21.11.2008
                    • 995
                    • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

99% je da je maloletnik peglao golfa pa se us**o da stane ili je auto uzet od roditelja bez pitanja, kako to vec ide... Znam po par poznanika sta su radili, pa moze se reci iz njihovog iskustva...
                    Jedino sto mozes je da se uzdas da ces ga videti negde ili ce ga neko videti pa da nadjes po tablici Jbg...
                    Shit happens...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                    061/665-94-23

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

Steta je krilo, branik i vrata. Sve mora da se farba, posto je odrao farbu sa svega.

I love my

Comment

• Gavra
                        CBC Senator XXL
                        • 06.03.2008
                        • 2031
                        • Beograd

Pa odes na mesto dogadjaja i lagano pogledas koja kamera za nadzor ima najbolji ugao i pokrivenost puta udjes unutra i zamolis za kopiju snimka zbog navedenih razloga.....

Mozda ga je snimila ona kod vodotornja kako treba ,tebi ne treba snimak udesa vec tablice tog auta....tamo gde prodjete zajedno to je taj
                        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• Kanarinac
                          CBC Senator XXL
                          • 08.10.2004
                          • 2870
                          • BG,Weedikovac

Sad cu da ih obidjem, mozda me ukaki.

I love my

Comment

• SAAB PoWeR
                            CBC Senator XXL
                            • 26.04.2005
                            • 1394
                            • tu iza coska(Milwaukee USA)

nacice ga kako da ne , jedino slucajno mogu da ga nadju , kao sto su ti rekli , koliko takvih slucajeva imas ,ovde u usa i da je stao za takve slucajeve panduri se ni nebi pojavili na lice mesta , rekli bih ti da nemaju vremena za takve slucajeve .
                            da si imao ROADHAWK uhvatio bi mu tablice
                            _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Kanarinac
                              CBC Senator XXL
                              • 08.10.2004
                              • 2870
                              • BG,Weedikovac

Sad sam prosao do sumarskog u nadi da ima neka kamera, ali nijedna ne hvata put. Cekam drugara da se javi, ako ima neku vezu pa neshto preko oni saobracajnih kamera mozda moze.

Inace vec neko vreme hocu da porucim GoPro kamericu i da je nakacim u auto. Ako uspem da se iskombinujem da je uzmem, ima da je palim svaki put kad se vozim.

I love my

Comment

Working...
                              X