MIG/MAG za kućnu upotrebu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Desmo
    CBC Senator
    • 27.06.2010
    • 280
    • Vrsac
    • VW Mk2 1.8

MIG/MAG za kućnu upotrebu?

Nakon što mi je dosadilo da od komše zajmim njegov VarStroj reših da kupim sebi jedan.

Mogu slobodno da kažem da sam početnik, nije da nikad nisam vario ali...

Siguran sam da ovde ima dobrih varioca pa reko možda imate neki savet za mene.

Šta, gde, kako i za koliko?

Hvala.
    Aspirazione naturale!
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: MIG/MAG za kućnu upotrebu?

Ako si pocetnik onda ti sam aparat nije vazan......svaki ce zavrsiti posao. Uzmi koji ti je pristupacan, ako ne bude radio kako treba prvi put kad stradaju diode kupis kvalitetne za neki firmiran vec spojene u grec i update-ovao si ga . Potrudi se da kupis kvalitetnu masku i da sacuvas oci a var ako ne valja prebrusis pa opet
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• nina996
      CBC Senator XXL
      • 20.03.2009
      • 324
      • leskovac

Ja sam kupio za potrebe radnje Kripton za nekih 20000din. pise 180ampera.koristim ga samo kad nemogu da odvrnem neki sraf ilineke sitnice.mogu da ti kazem da sam zadovoljan.
      Pirke

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394
        • tu iza coska(Milwaukee USA)

bilo koju marku da uzmes odradice posao , naravno kvalitet vara nece biti isti , ako mozes da nadjes jeftino ja ti preporucujem bilo sta od ESAB-A

sto se tice pocetnika i varenja , najvaznija ti je maska , koa pocetnik najbolje ti je da se naucis sa auto darkening maskom , tako da mozes tacno videti sta radis , kada nastlas amperazu i brzinu zice kao treba i posle sat vremena ce biti druga prica i naravno gledati sta radis i opustiti ruke ...
        _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• SAAB PoWeR
          CBC Senator XXL
          • 26.04.2005
          • 1394
          • tu iza coska(Milwaukee USA)

neznam kako se snalazis sa engleskim ali evo ti ovde sve sto trebas znati pogledaj njegov kanal imas sve i svasta
          _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

Working...
          X