Uvoz zdrave hrane...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojan
    CBC Senator
    • 29.08.2005
    • 232
    • novi beograd

Uvoz zdrave hrane...

Znaci u pitanju je celokupan asortiman zdrave hrane, mislim sve ono sto moze da se nadje u prodavnicama zdrave hrane...Ono sto mene interesuje je da li se mozda neko bavi ovim a hteo bi da podeli neka iskustva ili mozda neko ko se vec bavio tim, pa odustao iz nekog razloga...da napise neki red, odakle se uvozi, neke konkretne cifre i slicno...u stvari da li neko zna da li ima neke love u ovome ili nema...

Unapred hvala svima na informacijama...
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Da ima love ne bi nikada napustio taj posao!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• bojan
      CBC Senator
      • 29.08.2005
      • 232
      • novi beograd

Znaci mrka kapa,a? Meni kao napricase da tu moze nesto da se obrne, kao krenes sa par prodavnica onda to prosiris na jos par i tako nakupi se...ado, ajd ako si radio nesto sa tim daj neke konkretnije cifre, cisto da vidim kako to izgleda, bas me interesuje...mozes i na PM...

Comment

• The Punisher
        CBC Senator XXL
        • 01.03.2006
        • 503
        • Beograd Wozhdovatz
        • Ford Taunus TC1

U zemlji seljaka uvoz zdrave hrane?!?
        https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• House
          CBC Početnik
          • 06.07.2011
          • 5
          • Novi Sad

Zasto da ne, danas je moda hraniti se zdravo i ako niko, ko to radi nije bas sasvim siguran sta to tacno znaci. U tim okolnostima obicno cekaju pare, samo ih treba na pravi nacin pokupiti.

Comment

• Gavra
            CBC Senator XXL
            • 06.03.2008
            • 2031
            • Beograd

U svakom poslu ima mnogo para i mnogo moze da se obrne.....ali ne uspe svako......Najcesce ne uspeju oni koji izmisljaju nove nacine vodjenja starog posla.....
            Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• The Punisher
              CBC Senator XXL
              • 01.03.2006
              • 503
              • Beograd Wozhdovatz
              • Ford Taunus TC1

Originally posted by House View Post
              Zasto da ne, danas je moda hraniti se zdravo i ako niko, ko to radi nije bas sasvim siguran sta to tacno znaci. U tim okolnostima obicno cekaju pare, samo ih treba na pravi nacin pokupiti.
              Zato covek i propada, zato sto je MODA hraniti se zdravo a ne zato sto je to POTREBA. Samo ukljuciti malo zdravog razuma...
              Sto se tice zarade, za to je sada kasno. O tome si mogao da razmisljas pre 10 godina kada i nije bilo puno prodavnica zdrave hrane, sada ih u svakom kraju ima po nekoliko i ubijaju se medjusobno, tj. sve propadaju. A plus to da bi preziveli prodaju pored zdrave hrane i Orbit zvake i ostale gluposti. Shvatam ja da dok je ovaca bice i shishanja ali kazem, ko zeli STVARNO da sazna sta vredi jesti a sta ne, ima Internet pa neka istrazuje umesto da visi na Fejsu.
              https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• bojan
                CBC Senator
                • 29.08.2005
                • 232
                • novi beograd

Otkud znam, ja iz neke neformalne komunikacije saznah da tu kao i ima para, medjutim...elem, ja se nosim mislju, uvoza tih "zdravih" cudesa sto se mogu naci u prodavnicama zdrave hrane...znaci u pitanju bi bila prva ruka distribucije u Srbiji...ja se i dalje raspitujem vezano za ovo... :-)

Comment

• Blackeyed
                  CBC Senator XXL
                  • 06.07.2005
                  • 402
                  • Novi Sad

I ja sam mišljenja da si zakasnio za ovaj posao, ima već dobro razradjenih veleprodaja (o maloprodaji da i ne govorimo), recimo, samo u NS ima tri veleprodaje. Dok ti njih ne stigneš sa cenama kod dobavljača...teško.
                  "You are reading this for the wrong reason..."

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

Prvu zdravu hranu u Novom Sadu sam otvorio ja ali bez zezanja 95 godine. Kamo srece da sam bio i prvi koje je zatvorio!
                    I ns nema tri veleprodaje vec dve. Isti je vlasnik pod razlicitim imenima
                    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• Blackeyed
                      CBC Senator XXL
                      • 06.07.2005
                      • 402
                      • Novi Sad

Ako nije tajna, kako ti se zvala firma/prodavnica ?

Nisam znao da je isti vlasnik Bio Une i Lučara...
                      "You are reading this for the wrong reason..."

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• ada
                        CBC Senator XXL
                        • 04.06.2005
                        • 2375
                        • Novi Sad
                        • Svasta nesto

nekada si imao naturu vlasnika ivana bogdanovica koji se povukao iz posla i prodao lucaru firmu koji je registrovao na cerku, lucar je bas miladinov, bio una je bila i ostala pajina ja sa drzao daj dam promet i zdrave hrane pod nazivom ENA. bilo proslo ne ponovilo se. za dalje imas pp

Comment

Working...
                        X