Koji vam je omiljeni automobil ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • moon_walker
    CBC Početnik
    • 01.07.2011
    • 8
    • Pancevo

Meni se mnogo dopada Kia Proceed.
    Cuo sam da ga prave nemci i da je mnogo kvalitetan, a nije skup kao Golf 6, Audi A3 itd..... koji su mu direktni konkurenti u tom segmentu.
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

treba ti savet za kupovinu ili onako, otvorena tema ćaskanja radi?
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• moon_walker
      CBC Početnik
      • 01.07.2011
      • 8
      • Pancevo

Cisto me zanimaju i ostala misljenja.

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

a onda ok.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• boban1982
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2010
          • 1106
          • Batajnica
          • SAXO VTS-BIC

Uh ima toliko dobrih auta,sto novijih,sto starijih,ali recimo,osim VTS-a,trenutno jedan od najlepsih VW SCIROCCO.Cesto vidjen po gradu,na sajmu sam ga detaljno pregledao,savrsen auto...

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Bilo milion ovakvih tema. Stvarno ne mislim da treba da pričamo zašto su nam smeđe lepše od crnki ili plavuša. De gustibus non disputanbum est!

Meni je Audi najlepši, prati ga BMW!

Ako biram lep auto za pristojnu cenu, onda Insignia!

Ako biram ono što mi se dopada, a neću kupiti je npr, uffff, Chevrolet Corveta ili neka Alfa!!!

A ako je u pitanju mali auto, možda FIAT 500!

Realno, kada bih kupovao novi auto, za budžet koji imam, ne bih našao lep auto, već funkcionalan!
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• expendable
              CBC Senator XXL
              • 04.11.2009
              • 3662
              • Bor

I šta sad da kaže čovek posle Eon-a?
              Skoro se sve slažem, a naročito za Insignia i da je važnija funkcionalnost.
              ajd' baš da ne zatvaramo temu.
              Osim "tri (debela) Nemca" ima i bar nekoliko Japanaca.
              Subaru Impreza, pa bilo koja. Nije lep ali auto je baš za vožnju.
              Mnogo ali mnogo mi se (od automobila normalne cene) sviđa (e sad ne zanam iz koje godine) Mitshubishi Lancer. Mislim da je poslednje izdanje.
              Honde Civic je O.K.
              Za velike pare ... Lexus hibridi ... nije strava u klasičnom smislu ali je zaista kombinacija najviše tehnologije a da nije čista struja. Tesla ... jedino što nema starog dobrog sagorevanja ...
              Mazda sa vankelom ....
              Mislim lako je složiti se da je bembara, mečka i VW nešto što se zaista isplati kupiti (nevezano za cenu) ali sam hteo da naglasim da mi se sviđaju automobili koji malo iskaču iz standarda, naročito kada je to nešto pozitivno (unutar klase).
              Naravno, funkcionalnost (i praktičnost) je nešto što u većini slučajeva odlučuje kupovinu. Osim ako je slučaj "ima se može se".
              Ironija je da većina ljudi kupuje automobil koji im se manje sviđa ali im više koristi. Zato tema (makar i ponovljena) ima smisla, treba iskazati šta bi da se ima za (bar) dva auta.
              Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

Working...
              X