Pukla mi je sajla kvacila, tako sto se sajla izvukla iz onog valjka koji upada u zljeb znate vec... Koliko sam skontao gledajuci, valjak je supalj, a sajla je unutra bila zalivena kalajem i tako spojena. Imali smisla da je ponovo zalijem kalajem, tj. hoce li to drzati uopste?
Valjak na kraju sajle
Collapse
X
-
kalaj nece drzati to je sigurno, i neces nikada moci da uradis ko fabrika. gledao sam ljude koji uzmu maticu 5-icu i skucaju jepa im to sluzi za valjak. tada je monogo sigurnija varijanta, ali imas opasnost da ti pukne sajla opet ako preteras pa stegnes prejako jer tada navoji u matici prerezu sajlu ponovo... vredi isprobati, nekada je to resenje "na licu mesta" pogodno, ukoliko pukne u sred voznje, a u vecini slucaja se to desava, daleko od majstora i prodavnice.. ukoliko imas maticu i cekic u kolima, imas resenje problema...
SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi
http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/
Comment
-
-
Spojio bih luster klemom na drumu ali je nisam imao za sta da prikacim drugi krajSve u svemu, resenje sam nasao tako sto sam sve poslao u Boban Sajle gde ce mi sve odraditi za 300 din
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
Comment