Orion telekom hosting skandal nevidjeni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rajmax63
    CBC Prijatelj
    • 02.04.2005
    • 1415
    • Bačka Palanka
    • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Orion telekom hosting skandal nevidjeni

koji kreteni
    treba bežati od njih podhitno

i još do ovoga časa nisu proradili a kada će ne zna se jer nema nigde zvaničnog obaveštenja
    lično sam danas zvao i bio 15 na redu
    Last edited by rajmax63; 26.09.2011, 21:00.
    blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
    Audi ima crveno T
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

imam net uplacen kod njih jos nekih 6-7 meseci cim istekne, pa-pa. redovno se desava da nema interneta ponedeljkom do 13-14h. u petak odu kuci i ako je nesto crko, tek u ponedeljak popravljaju.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• rajmax63
      CBC Prijatelj
      • 02.04.2005
      • 1415
      • Bačka Palanka
      • AUDI A6 2.0TDI 170KS

ma ajde internet jos nekako ali hosting server im je puko jos u petak 24.09 a još nije proradio
      ne rade im jedno kako kažu oko 50.000-60.000 web site-a a medju njima je i moj
      Audi ima crveno T

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Ja poslao mail za promenu DNS-a a niko ništa neodgovra, sirotani ga nisu još ni primili
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• rajmax63
          CBC Prijatelj
          • 02.04.2005
          • 1415
          • Bačka Palanka
          • AUDI A6 2.0TDI 170KS

ma mi smo sirotani što smo kod njih
          oni uživaju i kao što vidis već evo 5 dan ne reaguju nikakvim informacijama
          podhitno ih menjam samo čekam da prorade i naravno ima li neko savet kod kojeg provajdera uzeti hosting pa neka je i strani jer ovi domaći ne vrede ni jeden pare
          Audi ima crveno T

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Pa uzmeš kod nas, lepo sam ti reko neki dan pravi bekap Vidiš da je drvlje ikamenje na forum ali tamo neko mora da popravi to i nedeljom Uskoro ćemo videti kakvi su braća Njemci

Što je najgore, smrdine to naplaćuju minimum 2 puta više nego bilo koji provajder napolju. Ljudi su stvarno i dalje ovce pa neka ih šišaju, tome služu vuna...

Ja sam bio na Sezamu godinama imalo je neku domaću atmosferu, odkad je ovaj Orion a čim se udružio sa neobijem koji je tek bio cvećka oko provajdinga to jesve otišlo u honduras.
            Neki dan odem da uplatim domene i kaže sačekajte... Koliko pa oko 15 minuta, dobro i tako jedem sladoled No, pola sata je prošlo i eto njih počeli... Znači zlo, 4 čoveka na sat, pa da ih prave više bi ih napravili...

I sa posebnom radošću moram reći da su teške smrdine, imam ugovor na godinu dana uskoro ističe gde je cena znatno viša nego što je sada a paket je manji, na pitanje što plaćam više od zvanične cene, pa tak oste potpisali ugovor... Aaaa, tak ot oide, platio si i potpisao i sad ko te džebe... Što je najgore, si su isti...

Koliko to stvarno košta kad ti neko da 5 meseci da ne platiš ništa, što je skoro pola perioda. Nije poenta u 5 meseci nego da prvih 5 meseci nema uopšte prihoda a lepo rade... Ko razume shvatiće...

https.autogas.rs

Comment

• jevrem
              CBC Senator XXL
              • 04.11.2006
              • 948
              • Smederevska Palanka
              • A4 2.0TDI quattro

Da se samo prikljucim na temu!

ACS takodje ima hosting kod oriona i od petka popodne server je nedostupan. Takodje sam pokusavao preko tel. da ih dobijem za sat vremena cekanja na slobodnog operatera uspeo sam da se pomerim sa 13. na 6. mesto.
              Zato cim prodje ova guzva ACS se seli kod drugog provajdera. A nadam se da ce Orion izgubiti dosta svojih korisnika ovom neprofesionalnim poslovanjem.
              Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
              Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• rajmax63
                CBC Prijatelj
                • 02.04.2005
                • 1415
                • Bačka Palanka
                • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Licno ću se potruditi da što više korisnika ode od njih
                napraviću grupu na fb-u koja će bežati od Oriona
                Audi ima crveno T

Comment

• vracarac
                  CBC Senator XXL
                  • 04.11.2007
                  • 364
                  • Beograd
                  • Opel Astra G

Meni je internet nestao samo tada posle 2h ujutru, ali sutra oko podne je dosao, tj. restarovao ruter i proradio. Tek posle sam video obavestenje, drugih problema nije bilo.
                  Korisnik sam jedno 6-7 godina, jos dok je bio SezamPro. Nisam imao nekih problema za to vreme, jedino sto mi nije bilo jasno one fore sa starim korisnicima. Za stare korisnike (preko 2 godine) popust 10%, a onda svako ko potpise ugovor dobije iste povoljnosti. Tako je bilo i sa poklonom, odem jedan dan da uplatim net, kad oni meni kao poklon tastatura za stare korisnike. Nije neka tastatura ali rekoh fino, znak paznje. Kad posle cujem oni to dele sakom i kapom svim novim korisnicima. Kakvi prevaranti, kao stari korisnik...
                  Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Originally posted by jevrem View Post
                    Da se samo prikljucim na temu!

ACS takodje ima hosting kod oriona i od petka popodne server je nedostupan. Takodje sam pokusavao preko tel. da ih dobijem za sat vremena cekanja na slobodnog operatera uspeo sam da se pomerim sa 13. na 6. mesto.
                    Zato cim prodje ova guzva ACS se seli kod drugog provajdera. A nadam se da ce Orion izgubiti dosta svojih korisnika ovom neprofesionalnim poslovanjem.
                    Imate na portalu žutu reklamu, kliknite na nju i izaberite šta vam treba To što kod njih platim 40 evra kod "domaćih" provajdera je bar tri puta više a oni isto uzimaju kod takvih i reselerišu Vama treba mali paket...

https.autogas.rs

Comment

• JAPANX
                      CBC Senator XXL
                      • 10.08.2006
                      • 2159
                      • Beograd

najgore sto ne rade ni mailovi

Comment

• Superbird
                        CBC Senator XXL
                        • 06.02.2006
                        • 384
                        • Sabac ---> Novi Sad
                        • Audi 100 Typ 43

I meni je pukao sajt na 24 sata, s tim da su, kad se vratio, nestali svi unosi u bazu (postovi na forumu, privatne poruke i sl.) u prethodnih 5-6 dana.

Comment

• ZuleGSI
                          CBC Član
                          • 02.07.2007
                          • 38
                          • Beograd - Karaburma
                          • Calibra Turbo

Evo malo inside informacija.

Nemam detalje ali je glavni storage pukao totalno.
                          Najverovatnije pokusavaju neki rebuild da odrade koji ce najverovatnije potrajati.
                          Cak i da se stavi novi storage u ovom trenutku, pitanje je koliko vremena treba da se podaci prebace ako su ne osteceni.
                          Meni nije jasno kako je mogao dual protection niz da pukne ? Jedino sto mi pada na pamet je da su ostisla oba spare diska i da to niko nije video ili da softver nije posalo notifikaciju.

Comment

• Dzoni_mkv
                            CBC Senator XXL
                            • 29.04.2007
                            • 875
                            • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Odg: Orion telekom hosting skandal nevidjeni

Kako to "glavni storage"??? Nema tu glavni ili nije glavni.
                            You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

Re: Orion telekom hosting skandal nevidjeni

ne moze biti da se to nije moglo na srpskom napisati.
                              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                              X