Mi smo se vozili 8-oro u jugicu, mrtvi pijani 9.6.1999 za 18.rodjendan najboljeg druga. Normalno da je i gepek bio pun i secam se da je izlazak iz auta bio vrlo komplikovan. Izlazio sam prvi i normalno(?) cetvoronoske. Secam se da je moj ujak u spaceku vozio 12 ljudi i da mu je pukla osovina. Kasnije je od tog spaceka ostao samo motor...
11 u Passatu(B6)
Collapse
X
-
Originally posted by kanarinacnego se uvaljuju kod tvog burazeraOriginally posted by fantastikjesi normalan odma caletu reci da mu neda vise auto
Comment
-
-
ma kliknes na onaj link pa izaberes free opciju,pa zatim sacekas malo i izaci ce ti link sa imenom snimka na koji kliknes pa kad download krene onda save as jelinace problem moze biti ako pristupas sa nekog proksija.
Inace ovo za prvoklasna glupost,sto ako ih deca nek se zezaju malo,pa to je fazon sada kad imaju 18 godina,nece im biti fazon kad budu imali 30!
Znas ono fazon...srednja skola,ortaci,cupi,dobar auto i tako to...
Comment
-
-
Ma boli ga uvo... uostalom u tim godinama to nije radio samo onaj ko nije imao kola... generalno svako od nasje kad tad stavio bar jednog vishe u kola ... a neki i malo vishe ... i boli me uvo bar znam da smo se zezali i uvek cu pamtiti te sardina izlaske....Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
ako ih deca nek se zezaju malo,pa to je fazon sada kad imaju 18 godina
saobracaj nije oblast za zezanje, svaka greska se placa a vrlo cesto i mladim glavama, bespotrebno.
o posledicama se misli unapred, ako je neko sa 18 godina jos detinjast onda su tu stariji da ga ukoce bar dok ne odraste (psihicki) do potrebnog nivoa za javni saobracaj.
uci nas praksa i zalosne cifre o mnogo izgublejnih uludo mladih zivota, iz zezanja bilo sa autima bilo sa oruzjem bilo drugim opasnim stvarima za koje se nije doraslo.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment