Opasnost na drumu
Collapse
X
-
Ja najvishe mrzim neosvetljenje traktore.To kod nas u Sd ima koliko hocesh.I oni ganci shto imaju one budzene apence, nije mi jasno kako ono moze ucestvovati u saobracaju.Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Juce slusam dvojicu kako pricaju u jednoj prodavnici autodelova u Indjiji...
- E vozio me sinoc XY kroz petrovaradinski tunel u suprotnom smeru...! Ovi na zadnjem sedistu su malo vristali, ali ja se nisam uopste uplasio, Audi ima 10 airbag-ova...
STRASNO!.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
-
Originally posted by NikolaJuce slusam dvojicu kako pricaju u jednoj prodavnici autodelova u Indjiji...
- E vozio me sinoc XY kroz petrovaradinski tunel u suprotnom smeru...! Ovi na zadnjem sedistu su malo vristali, ali ja se nisam uopste uplasio, Audi ima 10 airbag-ova...
STRASNO!
Comment
-
-
Koja je fora sa ovim Golfom gore, vidim da je covek upalio sva cetri migavca, verovatno se dovlaci do kuce ili mozda ide do neke radionice da ne bi placao slep, doduse izgleda malo rasčepljen, ali ne verujem da ga voyika tek tako po gradu sa sva cetri migavca.
Comment
-
-
ha ha...kad se samo setim (kad ih je bilo puno,kad su bile glavni Taxijanerski auto)koliko puta sam gledao ispred mene kako stare mecke 123, bacaju "frizbi" radkapne na mene....cudo jedno, i to one metalne zeznute...Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by HondaJa i Luka malopre videli forda kod ade kako mu je puklo celo vesanje,tocak bukvalno otpao...ceo tocak koliko moze usao u podkrilo...decko sedi na travi i drzi se za glavu sa obe ruke...
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Originally posted by luka.ldecko sedi na travi i drzi se za glavu sa obe ruke..., cast izuzetcima koji ga sami sebi priuste
HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
Comment